SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Allun ja Twistan CS-joukkueessa muutoksia – HAVUn pelaaja kokeiluun
  • Sauli
    Rautiainen

Allun ja Twistan CS-joukkueessa muutoksia – HAVUn pelaaja kokeiluun

julkaistu: 26.06.2022 21:51

Slaava ”Twista” Räsäsen ja Aleksi ”allu” Jallin CS:GO-joukkue Temp on tehnyt kaksi kokoonpanomuutosta. Jere “Jerppa” Määttä ja Olli “oopee” Piispanen ovat siirtyneet sivuun, kertoo Räsänen Twitter-tilillään. Heidän tilalleen joukkueeseen ovat nousseet kokeiluun Otto” ottob” Virtanen sekä Olli “sLowi” Pitkänen.

17-vuotias Virtanen on pelannut aiemmin “Bob” -nimellä kilpailevan joukkueen kanssa, joka osallistui muun muassa Elisa Open Suomi -turnaukseen. Pitkänen puolestaan on tullut tunnetuksi suomalaisorganisaatio HAVUn CS-joukkueesta, jossa hän on toiminut kapteenina.

Ilmoitus Pitkäsen liittymisestä joukkueeseen tulee hieman yllättäen, sillä HAVU ei ole vielä virallisesti ilmoittanut kapteeninsa lähtevän joukkueesta. Tempin jakamien tietojen valossa ilmoituksen pitäisi tulla pian. Pitkäsen lähtö on jatkumoa HAVUn CS:GO-tiimin muutoksille, sillä jo toukokuussa organisaatio ilmoitti vaihtavansa valmentajansa Taneli ”disturbed” Veikkolan huonojen tulosten vuoksi.

Lue lisää: HAVU:n CS-joukkueessa muutoksia – disturbed jättää valmentajan pestin

Temp lanseerattiin vuoden alussa, kun ENCEssä menestystä niittäneet Jalli ja Räsänen yhdistivät jälleen voimansa luodakseen suomalaisen huippukokoonpanon. Pelaajatcomin haastattelussa Räsänen painotti prosessin olevan pitkä, eikä tuloksia tule välttämättä heti. Alkutaival onkin ollut eri pelaajien kokeilua, kun jo aiemmin Tuomas “SADDYX” Louhimaa lähti joukkueesta. Tähän mennessä joukkueen vahvimpana saavutuksena voinee pitää Elisa Open Suomen toista sijaa.

Lue lisää: Pelaajatcom-haastattelu: Slaava Räsänen aikoo nostaa suomalaisen CS-joukkueen jälleen huipulle

Temp on nyt:

  • Aleksi “allu” Jalli
  • Tony “arvid” Niemelä
  • Lasse “Zoree” Uronen
  • Olli “sLowi” Pitkänen
  • Otto “ottob” Virtanen
  • Slaava “Twista” Räsänen (valmentaja)

Kuva: ENCE