SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Äidille palautettiin pojan Twitchissä törsäämät säästöt – Twitchiltä ei apua saatu
  • Niko
    Nikkilä

Äidille palautettiin pojan Twitchissä törsäämät säästöt – Twitchiltä ei apua saatu

julkaistu: 09.08.2020 11:04

Uutisoimme viime kuussa äidistä, joka kertoi menettäneensä 20 000 dollarin säästönsä poikansa tekemien Twitch-lahjoitusten kautta. Poika oli käyttänyt ostoksissa luottokorttia, joka oli yhdistetty äidin tilille. Äiti oli kääntynyt pyytämään neuvoa Redditin Twitch-yhteisöltä, mutta asian korjautumisesta ei ollut takuita.

Dotesports uutisoi kuitenkin tällä viikolla, että äiti oli näille annetussa hastattelussaan kertonut saaneensa takaisin lähestulkoon kaikki menettämistään rahoista. Tilanteen oli pelastanut toinen samanlaisesta onnettomuudesta kärsinyt vanhempi, joka oli neuvonut ottamaan yhteyttä Twitchin kanssa yhteistyötä tekevään maksupalveluyhtiö Xsollaan.

Asia saatiin selvitettyä Xsollan kanssa sillä ehdolla, että lahjoituksia tehnyt tili blokataan lopullisesti. Äiti kertoi saaneensa takaisin lähestulkoon koko menetetyn summan muutamaa tuhatta dollaria lukuunottamatta, joita hän ei aio yrittää tavoitella.

Twitch itsessään ei äidin mukaan tarjonnut apua tilanteen selvittämiseksi. “Oli hirveää, ettei kukaan vastannut eikä minulla ollut mitään keinoa puhua kenenkään kanssa. Se oli luultavasti kaikkein pahinta”, äiti kertoi.

Raskaasta koittelemuksesta huolimatta äiti ei halua sen vahingoittavan suhdettaan poikansa kanssa, joka toki joutuu kantamaan sen seuraamukset. Poika käy tällä hetkellä ammattineuvonnnassa ja joutuu mm. käyttämään tietokonetta ainoastaan rajoitetusti.

Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Dotesports Kuvalähde: Alexander Mils