SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Valmentaja pääsi kilpailukiellosta parahiksi Kööpenhaminan Majoreille
  • Saara
    R

Valmentaja pääsi kilpailukiellosta parahiksi Kööpenhaminan Majoreille

julkaistu: 14.03.2024 14:36

CS-valmentaja Peter “casle” Ardenskjold valitti kilpailukiellostaan menestyksekkäästi ja on nyt ESIC:n puolesta vapaa osallistumaan Kööpenhaminan Majoreille.

Astralista luotsannut tanskalainen oli yksi monista valmentajista, jotka asetettiin toimitsijakieltoon vuonna 2020 valmentajabugin hyväksikäytön vuoksi. Alun perin kieltoon kuului osallistuminen viiteen Major-turnaukseen, mutta nyt caslen skipattua neljät kisat ESIC katsoi, että rangaistusta on kärsitty riittävän pitkään.

Viime aikoina casle on tehnyt ECSTATIC-tiimille analyytikon hommia ja toiminut heidän valmentajanaan IEM Dallasin Euroopan-karsinnoissa. Organisaation osaomistaja Thomas Sinding vahvisti tällä viikolla, että kiellosta vapautettu casle koutsaa joukkuetta myös Kööpenhaminassa CS2:n ensimmäisillä Majoreilla.

– Aika näyttää, tuleeko siitä pysyvää. Siinä tiimissä olisi sydän paikallaan. Uskon myös heidän potentiaaliinsa, casle itse kommentoi jo viime kuussa.

ECSTATIC suoriutui kotikenttä-Majoreille ainoana täysin tanskalaisena kokoonpanona, sillä Astralista tai Preasya ei Köpiksessä nähdä. Vuonna 2018 perustetulla tiimillä ei ole aiempaa kokemusta mestaruuskisoista, mutta ensikertalaisia on mukana muitakin.

PGL Major Copenhagen -turnaus alkaa sunnuntaina ja huipentuu pääsiäisenä.

Lähde: HLTV.org Kansikuva: ECSTATIC / X