SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
VAC-bannattu major-pelaaja sai Counter-Strike 2 beta-avaimen –S1mplen entinen joukkuetoveri ei
  • Toimitus

VAC-bannattu major-pelaaja sai Counter-Strike 2 beta-avaimen –S1mplen entinen joukkuetoveri ei

julkaistu: 29.03.2023 09:50

Huijaamisesta VAC-bannattu, entinen CS:GO-ammattilainen Hovik “KQLY” Tovmassian ilmoitti Twitterissä saaneensa pääsyn Counter-Strike 2 -pelin suljettuun betaan.

Tilanne on hämmentävä, sillä samaan aikaan useat muut, “nuhteettomat” kasuaali- ja ammattilaispelaajat ovat odottaneet omaa pääsyään betaan jo pidemmän aikaa. KQLY sai kaiken lisäksi beta-avaimen tilille, jolle hän surullisenkuuluisan VAC-banninsa alunperin sai vuonna 2014, mikä on ristiriitaista Valven ilmoituksen kanssa antaa avaimet luotettaville käyttäjille.

KQLYn lisäystä betaan ihmetteli Twitterissä myös CS-analyytikko Duncan “Thorin” Shields, jonka mielestä on kohtuutonta, että toisin kuin huijari esimerkiksi moninkertainen major-pelaaja Spencer “Hiko” Martin on edelleen ilman pääsyavainta.

Hiko muistetaan Pohjois-Amerikan yhtenä suosituimmista CS:GO-pelaajista vuosilta 2013-2018. Hän pelasi nuoren, myöhemmin maailman parhaaksi CS-pelaajaksi valitun Aleksandr “S1mple” Kostylievin kanssa vuoden 2016 molemmilla majoreilla Team Liquidin paidassa. Ensimmäinen eli Columbuksen major päättyi semifinaaleihin ja toinen eli Kölnin major finaaliin asti.

Hiko vahvisti olevansa ilman avainta, mutta twiittasi vain tuntia myöhemmin saaneensa sen.

Valve on luetellut säännöt Counter-Strike 2 beta-avaimen saamiseksi. Voit lukea ne täältä. Tuoreimpana tietona Valve kertoi, ettei pelituntien kerryttäminen Valven servereillä auta betan julkaisun jälkeen. Eli se, miten pelasit ennen betan julkaisua, on ainoa millä on merkitystä.

Avaimen saanut VAC-pelaaja KQLY pelasi ennen bannejaan Ranskan kovimmissa joukkueissa, kuten Team LDLC:ssä ja Titansissa yhdessä nimien kuten Dan “apEX” Madesclairen kanssa. Bannien jälkeen hän sai joukkueistaan lähtöpassit.

Nykyään hän työskentelee autojen vuokraajana. Alta näet videon hänen majoreilla tekemästään hyppyosumasta, joka myöhemmin diskattiin huijaamisen vuoksi.

Kuva: Valve