SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Counter-Strike 2 päivitys: Uudet peliominaisuudet julki, katso miltä uudistettu Mirage-kartta näyttää!
  • Toimitus

Counter-Strike 2 päivitys: Uudet peliominaisuudet julki, katso miltä uudistettu Mirage-kartta näyttää!

julkaistu: 07.06.2023 00:38

Advertisement

Pelinkehittäjä Valve on kitsastellut tietoja jo viikkoja koskien Counter-Strike 2 -videopeliä, vaikka teos olisi tarkoitus julkaista tänä kesänä, eli hyvin pian. Nyt viimein Valve julkaisi keskiviikon vastaisena yönä uusia videoita ja ison päivityksen.

Ensimmäisellä parinkymmenen sekunnin klipillä nähdään uusi ostomenu ja demonstroidaan, että Counter-Strike 2:ssa voi väärän aseen tai varusteen ostaessaan “myydä” sen takaisin ja valita jotain muuta. Ostoajan puitteissa, totta kai.

(Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Ominaisuus on helpotus moneen tilanteeseen. Jos esimerkiksi tiimissä joku force-ostaa vahingossa, tai tahallaan, niin nyt tiimin rahat eivät olekaan lopullisesta kadonneet.

CS:GO tehtiin alunperin konsolit mielessä, ja siitä muistuttava rulla on jatkossa muisto, sillä uusi ostomenu muistuttaa Riotin Valorant-peliä, Counter-Striken kilpailijaa. Valven julkisti, että jatkossa pelaajat eivät voi ostaa kaikkia aseita, vaan valitsevat 15 pyssyä ennakkoon. Pelaajilla on 1 aloituspistoolipaikka, 4 pistoolipaikkaa, 5 keskitason paikkaa (aiemmin “SMG:t” ja “Heavy”) ja 5 kivääripaikkaa joukkuetta kohden.

Esimerkiksi videolla nähdään pelaajalla olevan valittavissa sekä M4A4 että M4A1-s (toivottu uudistus), mutta ei konekiväärejä, Galilia ja P90-pyssyä. Tämä luo täysin uudenlaisen taktisen elementin pelin sisälle. Priorisoidakko kalliita, mutta vahvoja pyssyvä, vai kevyempiä, mutta halvempia. Entä mitkä pistoolit ottaa otteluun mukaan?

15 pyssyn valitsemisesta Valve julkaisi toisenkin, alta löytyvän videon.

(Juttu jatkuu twiitin jälkeen)

Valven klippien taustalla nähdään vilaus Counter-Strike 2:sta varten uudistetusta Mirage-kartasta. Kenttä vaihdetaan uuden päivityksen myötä Dust 2:n tilalle betaan, mikä on varmasti tervetullutta, sillä Dusti on ollut ainoa pelattava kartta tähän mennessä koko betan olemassaoloajan.

Ensimmäiset beta-avaimen haltijat ovat ehtineet jo julkaista videoita Miragen uudistetusta ulkonäöstä. Tältä siellä näyttää gigabit-kanavan julkaisemalla videolla:

Lue lisää: Näin pääset pelaamaan Counter-Strike 2:n beta-versiota – Kaikille avoin kokeilu on jo käynnissä

Valve julkaisi tukun muitakin lisäyksiä, kehittäjätyökaluja ja korjauksia betaan, joihin voit tutustua täällä. Counter-Strike 2 julkaisu lähenee hyvää vauhtia!

Kansikuva: Valve