SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST-ennakko: Navin ja Heroicin uusintaottelu
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST-ennakko: Navin ja Heroicin uusintaottelu

julkaistu: 20.07.2023 10:00

Pelaajatcom näyttää BLAST Premier Fall Groups 2023 -turnauksen ottelut suorana Twitchissä.

BLAST-turnauksen ottelut pelataan jokainen “paras kolmesta” -periaatteella. Voittamalla lohkonsa, on joukkue varmuudella syksyn BLAST-finaaleissa. Kahdella tappiolla putoaa Knockout-vaiheeseen, josta kolme parasta etenee kolmen lohkovoittajan mukana syksyn finaaleihin.

Torstaina kaksi joukkuetta varmistavat paikkansa marraskuun huipputurnaukseen Kööpenhaminaan, jossa pelataan BLAST Premier Fall Final 2023 -turnaus. Paikkansa turnauksessa varmisti keskiviikkona ensimmäisenä joukkueena Ninjas in Pyjamas.

Torstaina paikoista Fall Final -turnaukseen kamppailevat maailman ykkösjoukkue Heroic, Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Natus Vincere, Liquid sekä FaZe.

Vihje: Heroic voittaa

Natus Vincere on osoittanut olevansa jo nyt kivenkova joukkue niin hyökkäys- kuin puolustuspelissä. Ongelma edellisissä otteluissa on ollut kuitenkin se, ettei molempia olla nähty samassa kartassa.

Mihai “iM” Ivan tuntui heräävän unestaan edellisessä ottelussa, mikä sai etenkin Aleksandr “s1mple” Kostylievin hymyilemään tyytyväisenä.

Mikäli yksilöt ovat hereillä ja taktiikat toimivat niin hyökkäys- kuin puolustuspelissä, nähdään todennäköisesti jopa kolmen kartan mittainen trilleri, jossa pienellä onnella Natus Vincere voi tehdä jopa NIP:it [NIP voitti Vitalityn yllättäen lohkofinaalissa].

Heroic on kuitenkin kiistatta tämän hetken ykkösjoukkue, jota ei voiteta pelkällä tulivoimalla ja onnella. Taktiikoiden on oltava ensiluokkaisia, mutta silti ne eivät luultavasti riitä. Vastassa on nimittäin valmentaja Richard “Xizt” Landström sekä joukkueen pelinsisäinen johtaja Casper “cadiaN” Møller.

Vihje: Liquid ja FaZe tarvitsevat kolmannen kartan [yli 2.5 karttaa]

Liquid on osoittanut tässä turnauksessa, että etukäteen kummalliselta vaikuttanut kokoonpano toimii kuin rasvattu.

FaZe tuntui puolestaan olevansa unessa turnauksen avausottelussa, mutta osoitti kamppailevansa edelleen huipputurnausten voitoista voittamalla G2 Esportsin tähtijoukkueen suoraan 2–0 keskiviikkona.

Liquid on pelillisesti pirteä joukkue, joka haluaa voittaa uuden kokoonpanonsa avulla lisää mestaruuksia. FaZe on puolestaan joukkue, joka nousee aina pahimmasta sillasta voittoon. Joukkue haluaa pelata suurilla areenoilla, joissa sen pelaajat ovat parhaimmillaan.

Näiden kahden joukkueen välisen ottelun lopputulosta onkin hyvin vaikea arvioida. Varmempaa on pedata molemmille yksi karttavoitto ja antaa CS-jumalien päättää ottelun voittaja kolmannessa kartassa.

BLAST-ottelut torstaina

  • Kello 16 – Heroic vs. Natus Vincere [BO3]
  • Kello 19.30 – FaZe vs. Liquid [BO3]

Lähde: HLTV | Kuva: Natus Vincere