SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST-ennakko: Kuka putoaa Showdowniin?
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST-ennakko: Kuka putoaa Showdowniin?

julkaistu: 21.07.2023 10:00

 

BLAST-turnauksen ottelut pelataan jokainen “paras kolmesta” -periaatteella. Voittamalla lohkonsa, on joukkue varmuudella syksyn BLAST-finaaleissa. Kahdella tappiolla putoaa Knockout-vaiheeseen, josta kolme parasta etenee kolmen lohkovoittajan mukana syksyn finaaleihin.

BLAST Premier Fall Groups 2023 etenee perjantaina Knockout-vaiheeseen. Paikkansa turnauksessa yrittävät säilyttää Astralis, BIG, Complexity ja OG.

Kaksi näistä neljästä joukkueesta joutuu pettymään ja hakemaan vauhtia BLAST Premier Fall Showdown 2023 -turnauksesta päästäkseen Kööpenhaminan BLAST Premier Fall Final 2023 -turnaukseen marraskuussa.

Vihje: Astralis ja Complexity pelaavat kolme karttaa [yli 2.5]

Astralis on näyttänyt turnauksessa vakuuttavalta. Harmiksemme vain yhdessä kartassa kolmen kartan otteluissa. Joukkueen kokoonpanomuutokset ovat selvästi piristäneet pelaajien yleistä ilmettä, mikä voi hyvin näkyä perjantain ottelussa Complexitya vastaan.

Complexity hävisi puolestaan vain niukasti lohkovoittaja Ninjas in Pyjamasille, kun kolmannen kartan ratkaisuun tarvittiin lopulta kaksi jatkoaikaa. Jonathan “EliGE” Jablonowski on herättänyt joukkueen uudenlaiseen eloon, johon Astraliksen on oltava valmiina.

Kumpi tahansa näistä joukkueista voi voittaa ottelun, joten paremmat mahdollisuudet on ennustaa ottelun etenevän kolmanteen karttaan saakka. Ennustetta tukee se, että molemmat joukkueet ovat pelanneet kaikki turnauksen ottelunsa aina kolmanteen karttaan saakka. Miksi ei nytkin?

Vihje: OG:n tappioputki jatkuu [BIG voittaa]

OG oli lähellä karttavoittoa FaZe Clania vastaan turnauksen avauskierroksella, mutta on tästä huolimatta hävinnyt jokaisen pelaamansa kartan BLAST Premier Fall Groups 2023 -turnauksessa.

Ensin OG:n uuden kokoonpanon kaatoi FaZe puhtaasti 2–0 ja sen jälkeen alemmassa kaaviossa G2 Esports niin ikään puhtaasti 2–0.

BIG hävisi avauksessa maailman ykkösjoukkue Heroicille 2–0, voitti sen jälkeen Astraliksen uuden joukkueen karttavoitoin 2–1 ja hävisi Aleksi “Aleksib” Virolaisen Natus Vincerelle suoraan 2–0.

BIG pystyi kuitenkin haastamaan Natus Vincereä erityisesti Miragessa, jossa nähtiin jopa comebackin poikanen.

OG:n turnaus on mennyt pelkkää alamäkeä. BIG on puolestaan pystynyt parantamaan otteitaan hetki hetkeltä. Tästä syystä BIG nappaa voiton perjantain iltaottelussa.

BLAST-ottelut perjantaina

  • Kello 16 – Astralis vs. Complexity [BO3]
  • Kello 19.30 – BIG vs. OG [BO3]

Lähde: HLTV | Kuva: Astralis