1. Ninjas in Pyjamas (2012–2013) – 60 voittoa
- Christopher “GeT_RiGhT” Alesund
- Patrik “f0rest” Lindberg
- Adam “friberg” Friberg
- Richard “Xizt” Landström
- Robin “Fifflaren” Johansson
Kun Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oli vielä uunituore peli, Ninjas in Pyjamas (NIP) dominoi peliä murskaavalla tavalla. Joukkue pitää edelleen hallussa sekä LAN-otteluiden että LAN-karttojen peräkkäisten voittojen ennätystä. Ruotsalainen kokoonpano voitti parhaimmillaan käsittämättömät 60 LAN-ottelua peräkkäin. LAN-karttavoittoja tuli puolestaan peräkkäin niin monta, että ennätystä ei ole mahdollista rikkoa. Reilun 10 vuoden takaisin NIPin voittoputki oli pöyristyttävät 87 LAN-karttavoittoa.
2. Team Liquid (2019) – 23 voittoa
- Jonathan “EliGE” Jablonowski
- Nick “nitr0” Cannella
- Russel “Twistzz” Van Dulken
- Keith “NAF” Markovic
- Jake “Stewie2K” Yip
Vuonna 2019 CS:GO:ta yhdessä Astraliksen kanssa dominoinut Team Liquid voitti parhaimmillaan 23 LAN-ottelua peräkkäin. Kokoonpano voitti Intel Grand Slamin miljoonan dollarin bonuksen, mutta ylsi vuoden molemmilla Majoreilla vain puolivälieriin. Suomalaiset muistavat erityisesti IEM Katowicen puolivälieräottelun vuodelta 2019. Tuolloin ENCE eteni sensaatiomaisesti välieriin pudottamalla turnauksen Liquidin jatkosta suoraan kahdessa kartassa. Liquid voitti vuonna 2019 muun muassa sellaiset huipputurnaukset kuin IEM Chicago, BLAST Pro Series Los Angeles, ESL One Köln ja IEM Sydney.

3. Astralis (2018–2019) – 17 voittoa
- Lukas “gla1ve” Rossander
- Peter “dupreeh” Rasmussen
- Nicolai “device” Reedtz
- Andreas “Xyp9x” Højsleth
- Emil “Magisk” Reif
Vuosien 2018 ja 2019 Astraliksen kokoonpanoa pidetään edelleen kaikkien aikojen parhaana Counter-Strike-joukkueena. Joukkue teki historiaa voittamalla ensimmäisenä joukkueena kolme Major-turnausta peräkkäin. Organisaatio on voittanut eniten Major-turnauksia Counter-Striken historiassa (neljä mestaruutta). Kokoonpano voitti myös historian ensimmäisen Intel Grand Slamin vuonna 2018. Astraliksen pelitapa muutti Counter-Strikea pysyvästi. Aiemmin keskityttiin pitkälti tarkkaan ampumiseen, mutta Astralis jätti jälkeensä millin tarkasti ajoitetut erilaisilla kranaateilla avustetut hyökkäykset.
Astralis voitti Intel Grand Slamin ja kolmen peräkkäisen Major-turnauksen lisäksi näinä vuosina 17 LAN-ottelua peräkkäin. Alkuvuoden 2025 paras joukkue Vitality on vain yhden LAN-otteluvoiton päässä Astraliksesta.

4. Vitality (2025) – 16 voittoa
- Mathieu “ZywOo” Herbaut
- Robin “ropz” Kool
- Dan “apEX” Madesclaire
- Shahar “flameZ” Shushan
- William “mezii” Merriman
Kun FaZessa viime vuonna pelannut virolaistähti Kool liittyi alkuvuodesta Vitalityyn megatähti Herbautin rinnalle, oli paperilla yksi parhaista – ellei paras – pelaajasiirroista edellisellä pelaajatauolla. Joukkue on voittanut tänä vuonna kolme huippuluokan LAN-turnausta peräkkäin (IEM Katowice, ESL Proliigan 21. kausi ja BLAST Open Lisbon 2025). Vitality pelaa IEM Melbournen huipputurnauksessa noin kolmen viikon kuluttua, jossa sillä on mahdollisuus turnausvoitolla napata itselleen miljoonan dollarin Intel Grand Slam -bonus.

5. Luminosity Gaming (2016) – 15 voittoa
- Fernando “fer” Alvarenga
- Gabriel “FalleN” Toledo
- Marcelo “coldzera” David
- Epicatio “TACO” de Melo
- Lincoln “fnx” Lau
Eurooppalaisen dominanssin CS:GO:ssa rikkonut brasilialaisjoukkue Luminosity Gaming voitti Major-mestaruuden Yhdysvaltain Columbusissa vuonna 2016. Tämän jälkeen joukkue voitti vielä DreamHack Austinin ja ESL Proliigan 3. kauden huipputurnaukset. Peräkkäisiä LAN-otteluvoittoja kertyi 15 kappaletta.
6. Natus Vincere (2021) – 15 voittoa
- Oleksandr “s1mple” Kostyliev
- Denis “electroNic” Sharipov
- Valerii “b1t” Vakhovskii
- Ilja “Perfecto” Zalutskii
- Kirill “Boombl4” Mikhailov
Tukholman Majorit syksyllä 2021 ja Intel Grand Slamin vuonna 2021 voittanut Natus Vincere (NAVI) voitti megatähti Kostylievin johdolla Luminosity Gamingin tapaan 15 LAN-ottelua peräkkäin. Silloisesta kokoonpanosta Vakhovskii on jatkanut menestystä NAVIn kansainvälisessä kokoonpanossa, jota johtaa suomalainen tähtikapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen. Kokoonpano valittiin viime vuoden parhaaksi CS2-joukkueeksi. Kirkkain voitto kansainvälisellä kokoonpanolla on Kööpenhaminan Major-mestaruus viime vuoden keväältä.

7. Astralis (2019) – 14 voittoa
- Lukas “gla1ve” Rossander
- Peter “dupreeh” Rasmussen
- Nicolai “device” Reedtz
- Andreas “Xyp9x” Højsleth
- Emil “Magisk” Reif
Astralis nähdään tällä listalla peräti neljä kertaa. Joukkueen toiseksi pisin LAN-otteluvoittoputki on 14 kappaletta vuodelta 2019.
8. G2 Esports (2022–2023) – 13 voittoa
- Nemanja “huNter-” Kovač
- Justin “jks” Savage
- Ilja “m0NESY" Osipov
- Nikola “NiKo” Kovač
- Rasmus “HooXi” Nielsen
Vuosien 2022 ja 2023 G2 Esportsin CS:GO-kokoonpanoa ei voittanut Major-mestaruutta tai Intel Grand Slamin miljoonabonusta. Sen sijaan joukkue voitti esimerkiksi IEM Katowice 2023 -huipputurnauksen mestaruuden. Joukkueen pisin LAN-otteluiden voittoputki koostui näinä vuosina 13:sta ottelusta.

9. FaZe (2023) – 13 voittoa
- Helvijs “broky” Saukants
- Robin “ropz” Kool
- Håvard “rain” Nygaard
- Finn “karrigan” Andersen
- Russel “Twistzz” Van Dulken
FaZen vuoden 2023 kokoonpano voitti samana vuonna Intel Grand Slamin jättipotin. Tämän taustalla nähtiin 13:n LAN-ottelun voittoputki. Van Dulken jäi siis aiemmasta vuoden 2019 omasta ennätyksestään, mutta nykyään Vitalitya edustava Kool on nokittanut vanhaa omaa parastaan keväällä 2025.

10. Astralis (2018) – 12 voittoa
- Lukas “gla1ve” Rossander
- Peter “dupreeh” Rasmussen
- Nicolai “device” Reedtz
- Andreas “Xyp9x” Højsleth
- Emil “Magisk” Reif
Astraliksen kolmanneksi pisin voittoputki koostui 12:sta ottelusta. Voittoputki nähtiin vuonna 2018.
11. Astralis (2019) – 12 voittoa
- Lukas “gla1ve” Rossander
- Peter “dupreeh” Rasmussen
- Nicolai “device” Reedtz
- Andreas “Xyp9x” Højsleth
- Emil “Magisk” Reif
Listan viimeinen – kyllä, jälleen Astraliksen – voittoputki pelattiin vuonna 2019 ja se kesti jälleen 12 ottelua. Leikkimielisesti voidaan laskea, että mikäli Astralis olisi voittanut kaikki voittoputkensa putkeen, olisi joukkue voittanut vuosien 2018 ja 2019 aikana 55 LAN-ottelua peräkkäin. Se olisi silti vähemmän kuin listan kärkipaikkaa pitävällä Ninjas in Pyjamasilla.
Lähde: HLTV (X) |Kuva: BLAST