SEURAA MEITÄ:
×

SPRING 2022

ETUSIVU / SPRING 2022
SPRING 2022

Nyt mennään! Pelaajatcomin Twitch-kanavan tuotantokalenteri ja ohjelma keväälle 2022 on ennätyksellisen laadukas ja monipuolinen, kiitos aktiivisen yhteisömme ja yhteistyökumppaneidemme. Näitä striimejä et voi jättää välistä.

Katso kevään kalenteri TÄÄLTÄ.

Twitch-kanavamme tuotantokalenteri kattaa kevään 2022 tammikuusta kesäkuuhun. Kalenterista löytyy niin tuttuja helmiä, kuin myös aivan uutta sisältöä.

Laadukkaimpien esports-turnauksien, kuten arvostetun IEM Katowicen ja Blast Premier -turnaussarjan, rinnalla tulemme näkemään uuden Olvarin Spelit formaatin Kitchen Joyn tukemana. Myös huippusuositut bingot ja liigatorstait tekevät paluun. Luvassa on lisäksi yhteisölle järjestettäviä Dota- ja CS:GO-turnauksia pitkin kevättä –  ja paljon muuta.

Blast

Pelaajatcom ja turnausjärjestäjä Blast jatkavat yhteistyötä vuonna 2022. Pelaajatcom näyttää maailman parhaimpien CS:GO -joukkueiden ottelut suorana, kun Blastin satojen tuhansien dollarien arvoinen kevätkausi alkaa heti tammikuussa. Lisäksi Pelaajatcom järjestää jälleen Blastin pohjoismaiden alueelliset karsinnat: Pelaajatcom Series Spring ja Nordic Masters -turnauksien muodossa.

IEM Katowice

Esports-faneille yksi kevätkalenterin helmistä on IEM Katowice -turnaus. Kyseinen CS:GO-jättitapahtuma järjestetään vuosittain ja on niiden varrella ansainnut miljoonan dollarin palkintopotin lisäksi legendaarisen statuksen itselleen. Mukana turnauksesta löytyvät maailman kärjen rinnalla suomalaisedusteiset ENCE ja OG.

Bingo

Suositussa Bingossa Pelaajatcomin hovinarri Arttu “Olvari” Hämäläinen ja huippuvieraat pelaavat bingoa katsojien kanssa. Voittajille on luvassa Pelaajatcomin yhteistyökumppaneiden tarjoamia palkintoja, kaikille osallistujille puolestaan iloa.

Olvarin Spelit by Kitchen Joy

Uudistetusta Olvarin Spelit ohjelmasta yhteistyössä Kitchen Joyn kanssa voit lukea täältä. Ohjelma esitetään kahdesti kuukaudessa.

Liigatorstai

Liigatorstaisin yhteisömme jäsenet ovat tähtiä! Show:ssa lähetämme Pelaajatcomin Faceit-liigassa pelattavia otteluita suorana Twitch-kanavallemme. Tervetuloa rentoon ja huippuhauskaan lähetykseen mukaan katsojana tai pelaajana torstaisin.

Turnauksia yhteisölle

Järjestämme pitkin kevättä turnauksia koko yhteisölle eri peleissä. Turnauksiin – kuten Mahtava Roshan Cup ja Xtrfy –  voi osallistua kuka tahansa pelaamaan mahtavista palkinnoista ja näyttämään taitonsa tuhansien katsojien edessä. Näistä ensimmäinen eli Xtrfy-turnaus pelataan 15-16.1.2022 (ilmoittautuminen avautuu myöhemmin).

Näiden ohjelmien ja formaattien lisäksi Pelaajatcom kasaa paljon muutakin koko kansan verkkokalvojen iloksi. Ennätyksellisen vuoden 2021 jälkeen tulee vuosi 2022 olemaan kovempi kuin koskaan.

Herkkuja löytyy kalenterista jokaiselle maulle, tervetuloa mukaan!