SEURAA MEITÄ:
×

Mahtava Roshan Cup

ETUSIVU / Mahtava Roshan Cup
Mahtava Roshan Cup

Mahtava Roshan Cup

Pelaajatcomin Mahtava Roshan Cup tekee paluun. Suomen hermeettisin Dota 2 -turnaus järjestetään 17.-18. kesäkuuta, ja kenellä tahansa suomalaiskokoonpanolla on mahdollisuus osallistua.

Maineen ja kunnian lisäksi turnauksen voittajalle on luvassa leijonanosa 2000€ palkintopotista. Palkinnot jakautuvat seuraavasti:

  • 1. 1500€
  • 2. 500€
  • MVP-palkinto, jonka päättää MMR-raati

Avoimet karsinnat – Ilmoita joukkueesi ja tule mukaan

Mahtava Roshan Cup -turnauksen kaksi avointa karsintaa pelataan maanantaina 3. kesäkuuta ja keskiviikkona 5. kesäkuuta.

Avointen karsintojen ensimmäiset ottelut pelataan BO1-tyylillä, karsiutumisen ratkaisevat pelit pelataan BO3-tyylillä. Molemmista avoimista karsinnoista lopputurnaukseen etenevät neljä parasta joukkuetta.

Rekisteröi viisihenkinen suomalaisjoukkueesi alla olevien linkkien kautta.

  • Avoin karsinta #1 pelataan 3.6 klo 17:00 alkaen. Ilmottautuminen 27.5 klo 12:00 mennessä tästä linkistä.
  • Avoin karsinta #2 pelataan 10.6 klo 17:00. Ilmottautuminen 4.6 klo 23:59 mennessä tästä linkistä.

Liity turnauksen Discord-kanavalle tästä linkistä.

Pelaajien MMR-rajoitukset ja vaatimukset

Joukkueen yhteenlaskettu MMR (matchmaking rating) saa olla enintään 32 000 ja MMR-confidence tulee olla vähintään 70%. Anonyymi MMR-raati tarkistaa jokaisen joukkueen sekä karsintojen että turnauksen aikana. Tuomaristo koostuu Dota 2:n asiantuntijoista, jotka tekevät päätöksensä tarkasti ja tiukasti.

Unranked-pelaaminen on sallittua, mutta se voi vaikuttaa tuomariston tekemiin MMR-nostoihin. Raati voi nostaa pelaajan MMR:ää, jos se havaitsee pelaajan olevan selvästi parempi kuin ilmoitettu MMR. Smurffaaminen ja toisten käyttäjien tilien käyttäminen pelaamiseen on kielletty.

Sääntörikkomuksista seuraa Raadin määräämä rangaistus, joka voi olla MMR:n nosto, diskvalifiointi (DQ) tai kilpailukielto (ban).

Selostajat ja kumppanit

Pelaajatcom lähettää avoimet karsinnat ja lopputurnauksenTwitch-kanavallaan. Lähetyksen juontajina toimivat Arttu “Olvari” Hämäläinen ja  Benjamin “Notah” Läärä. Turnauksen ja lähetyksen mahdollistaa Pelaajatcomin kumppani Kitchen Joy.

Yhdessä selostajien kanssa 27. toukokuuta on luvassa erityinen MMR-raadin lähetys, jossa ensimmäiseen avoimeen karsintaan osallistuvien joukkueiden MMR tarkistetaan.

Lopputurnaus

Lopputurnauksessa pelataan pudotuspelit ja finaali kahdeksan joukkueen kesken 17.-18. kesäkuuta. Nämä ottelut pelataan Single-Elimination bracket (BO3) -tyylillä.

Tervetuloa siis pelaajana tai katsojana mukaan kesän mahtavimpaan Dota 2 -turnaukseen!