SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Wolfsburg – Fortuna Düsseldorf: Hallitseeko Volkkari paineet ja ennakkosuosikin aseman?
  • Ville
    Rahijärvi

Wolfsburg – Fortuna Düsseldorf: Hallitseeko Volkkari paineet ja ennakkosuosikin aseman?

julkaistu: 16.03.2019 12:13

Edellisellä Bundesliiga-kierroksella VfL Wolfsburg kärsi ruman 6-0 tappion Bayern Münchenille. Kausi on silti sujunut Volkkareilta varsin hyvin ja seura otti ennen kauden alkua tavoitteekseen palata taas Euroopan kentille parin vuoden poissaolon jälkeen.

Tähän päämäärään päästäkseen se tarvitsisi ehdottomasti voiton tästä lauantain kotiottelusta, sillä eroa Eurooppa-liigan karsijan paikalla majailevaan Bayer Leverkuseniin on vain kolme pistettä. Lisäksi vihreäpaitojen seuraava ottelu on mestaruudesta taistelevaa Dortmundia vastaan vaikealla Signal Iduna Parkilla, joten tämän viikonlopun Fortuna-matsi on niitä pelejä, jotka on ehdottomasti voitettava.

Edellisestä kuudesta kotipelistään Wolfsburg on voittanut kolme, pelannut tasan kahdesti ja hävinnyt vain kertaalleen. Näissä voitto-otteluissaan se on pystynyt pitämään maalinsa puhtaana. Kokenut valmentaja Bruno Labbadia ilmoitti aiemmin tällä viikolla lähtevänsä autokaupungista tämän kauden päätteeksi, ja tämä motivoinee pelaajia vielä piirun verran lisää.

Sarjanousija Fortuna Düsseldorfin kausi on sujunut vaihtelevasti. Voitettuaan Nürnbergin ja Schalken edellisissä peleissään, Fortuna palautettiin tylysti maan pinnalle maanantain kotiottelussa Eintracht Frankfutrtia vastaan. Eurooppa-liigan kiireiden keskellä olleet frankfurtilaiset kävivät kairaamassa vakuuttavan 3-0 vierasvoiton Düsseldorfista.

Sarjanousija Fortunalla on kuitenkin tukeva 12 pisteen kaula putoamiskarsintarajaan, joten sarjapaikka on vankasti hallussa tällä hetkellä. Sen takia Friedhelm Funkelin joukkue pystyy pelaaman ilman suuria paineita.

Tämä ottelu onkin huomattavasti tärkeämpi Wolfsburgille, joka jahtaa kiivaasti paikkaa Euroopan kentille. Düsseldorf sen sijaan on turvassa putoamiselta, eikä sillä ole suuria paineita. Wolfsburg on ollut viime vuosina paha alisuorittaja, mutta joukkuetta uudistettiin viime kesänä melko fiksusti ja se haluaa päättää tämän kauden edelliskausia iloisemmissa tunnelmissa.

Kaiken kaikkiaan materiaali- ja motivaatioero on niin selkeästi Wolfsburgin eduksi, että isännät raapivat tästä kamppailusta itselleen kolme sarjapistettä.

 

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» VfL Wolfsburg

1,93
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1,90
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,87
170€ Tervetulopaketti
1,87
100% Bonus 200€ asti
1,87
100% Bonus 100€ asti
1,86
100% Bonus 100€ asti