SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Winnipeg Jets – St. Louis Blues: Jääkö Jets taas nuolemaan kotonaan näppejään?
  • Roland
    Nilsson

Winnipeg Jets – St. Louis Blues: Jääkö Jets taas nuolemaan kotonaan näppejään?

julkaistu: 27.12.2019 18:25

Bell MTS Placessa on myös tonttulakit heitetty narikkaan ja fanit kalkkunoista täytettyine vatsoineen palavat halusta nähdä NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan kärkijoukkueiden mittelön, kun divarinsa vitonen Winnipeg Jets isännöi Stanley Cupia viime keväänä juhlinutta konferenssinsa kärkijengiä St. Louis Bluesia!

Joukkueet kohtaavat heti huomenna uudestaan Bluesin kiekkopyhätössä Enterprise Centerissä, joten joukkueet saavat verestää ”miniplayoffseissa” B2B-peleissä viimekeväisiä muistojaan keskinäisistä tosipeleistä!

Joulutauolle neljä kuudesta, joista kolmen peräkkäisen kotitappion saattelemana lähtenyt Jets saa tänään vastaansa todellisen mittarin testata nykyvirettään, kun Blues ahmi joulun alla peräti kuusi peräkkäistä voittoa lähtien todella rennoilla fiiliksillä joulupatojen ääreen!

Tiedä sitten johtuuko Paul Mauricen suojattien epätasaiset otteet viime aikoina NHL-piireissä villeinä velloneista huhuista, jotka ovat viemässä Mauricea erittäin vahvasti ja kovaa ensi kautena NHL-perheeseen liittyvään Seattlen organisaatioon Carolinan aikaisten hyvien ystäviensä, etunenässä Seattlen GM:n Ron Francisin ja entistä lihavamman palkkapussin houkuttelemina. Jos joku ei vielä sitä tiennyt, niin Mauricen soppari Jetsin peräsimessä päättyy tähän kauteen…

Yhtäkaikki, mennäksemme takaisin Jetsin otteisiin, niin ne ovat siis vähintäänkin ailahtelevia. Kahta peräkkäistä hyvää ottelua saa todella hakea kissojen ja koirien kanssa, ellei sitten vastaan tule jotain Detroitin kaltaista höntsäkiekkojengiä.

Jetsin ykkösvitjassa sentään Patrik Laine alkaa löytää jo kadoksissa olleen maalijyvänsä, niin että miestä itseään alkaa jo hymyilyttää ja läppä lentää kansainvälisessä mediassa.

Laine on osunut neljässä ottelussa viidessä viime pelissä kaikkiaa viisi kertaa ja tehnyt 6+1 tehot seitsemässä edellisessä ottelussa! Viime kauden playoffseissa tuolloin Jetsin kakkosvitjassa kahlannut Laine ampui Bluesia vastaan kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön kuudessa pelissä, kun Blues pisti Jetsin laulukuoroon voitoin 4-2. Nyt Jetsin ykkösvitjassa suomalaisella on sentään Mark Scheifelen tutkaparina Ferrarin avaimet kourassa.

Patrik Laine tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.65 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Blues on siis voittoputkessa ja nuottipaitoja soittaa duurissa sen Brayden Schennin johtama ykkönen, missä maestro Jaden Schwartzin tandemina soittaa ykkösviulua. Pasuunaa puhaltelee ketjun kolmas lenkki, 21-vuotias Jordan Kyrou, joka hälytettiin San Antonio Rampagesta paikkaamaan Bluesin poissaoloista syntyneitä reikiä.

Kyrou on tehnyt seitsemässä pelissä kaksi uunia. Shwartz on osunut neljässä peräkkäisessä pelissä kahdesti ja kerännyt niissä kaikkiaan kuusi pinnaa. Schenn on puolestaan tehnyt kolmessa edellisessä pelissä kolme reppua ja viisi pistettä.

Schwartzin tähtihetki Jetsiä vastaan sattui viime kevään pudotuspeleihin, missä Blues-hyökkääjä takoi kahdessa viimeisessä kohtaamisessa neljä häkkiä mukaanlukien hattu 3-2-voittoon päättyneessä ratkaisevassa ottelussa. Perinteet velvoittavat!

Jaden Schwartz tekee maalin (sis. jatkoajan) @4.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Bluesin voittoputkessa viime kauden pudotuspelien tähtiveskari Jordan Binnington on raapinut neljä ja Jake Allen kaksi voittoa. Craig Berube voi taas huokaista helpotuksesta, kun Binnington on pääsemässä eroon aiemmin tällä kaudella vaivanneista epätasaisista otteistaan.

Jetsin seitsemästä edellisestä pelistä kuudessa on nakuteltu vähintään kuusi nyyttiä, Bluesilla kuudesti kahdeksassa viime pelissä. Jo tässäkin valossa on tänään syytä olettaa näiden joukkueiden jatkavan maalikarnevaaleja myös tänään, eikä niistä saatavat kertoimetkaan olekaan lainkaan hassumpia!

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 5.5 maalia (60 min)

1.90
100% Bonus 200€ asti
1.90
100% Bonus 100€ asti
1.90
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.90
100% Bonus 100€ asti
1.90
100€ ilmaisveto
1.90
170€ Tervetulopaketti
1.90
100% Bonus 100€ asti
1.88
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.88
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.88
100% Bonus 100€ asti