SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Winnipeg Jets – Dallas Stars: Isänpäivän Primetime-herkkua Bell MTS Placessa!
  • Roland
    Nilsson

Winnipeg Jets – Dallas Stars: Isänpäivän Primetime-herkkua Bell MTS Placessa!

julkaistu: 10.11.2019 05:55

Bell MTS Placessa Isänpäivän toisessa NHL:n Primetime-ottelussa Winnipeg Jets kohtaa Dallas Starsin kello 21 Suomen aikaa. Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueet löytyvät peräkkäisiltä sijoilta kahden pisteen erolla toisiinsa.

Jets otti kotiluolassaan reilu vuorokausi sitten jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa Canuckseista, kun isännät kaatoivat vieraansa 4-1. Jack Roslovic, Mark Scheifele, Kyle Connor ja Adam Lowry (tyhjiin) vastasivat isäntien uuneista.

Jetsillä on ollut uskomattoman huono tuuria pelaajiensa kanssa. Nikolaj Ehlersin lämäristä lasarettiin joutuneen kakkosentterin Bryan Littlen lisäksi sivussa ovat yhä myös Mark Letestu, Dustin Byfuglien, Gabriel Bourque ja Mason Appleton.

Lisäksi Ehlers runnoi olkapäätään kulmatilanteessa, missä Canucksin Tyler Myersin kompuroinnin jälkitilanteesta päin laitaa olkapää edellä lentänyt juutti taisi selvitä pelkällä säikähdyksellä.

Patrik Laineen tykkituli puolestaan vahingoitti viimeksi Canucksin Chris Tanevin lisäksi Myersia.

Littlen loukkaantumisen myötä Jets nosti AHL:sta Manitoba Moosesta Joona Luoton edustusjoukkueeseen. Tapparassa vielä viime kaudella pelannut Luoto pelasi tehoitta David Gustafssonin johtamassa Jetsin nelosvitjassa. 18-vuotias Ville Heinolan sen sijaan palasi kahdeksan Jetsissä pelatun ottelun (8. 1+4=5) kautta Mooseen ja sieltä takaisin Rauman Lukkoon.

Jets saa vastaansa erittäin kovassa iskussa olevan joukkueen, sillä Stars on voittanut neljän viimeisen ottelunsa lisäksi seitsemän kahdeksasta edellisestä pelistään.

Kolmessa peräkkäisessä pelissään kolme kaappia ja neljä pinnaa latonut Roope Hintz joutui jättämään edellisen Dallasin kotiottelun American Airlines Centerissä Coloradoa vastaan väliin alavartalovamman takia. Suomalaissentteri on paukuttanut 16 ottelussa yhdeksän reppua ja 11 pistettä, joten Hintzin paluuta askiin odotetaan syystäkin mahdollisimman pikaisesti Teksasin sydänmailla.

Hintzin poissaollessa Dallasin kakkosta johti Jason Dickinson, jolle kolmosesta toiseen tehoketjuun pääseminen toi heti maalin, kun rinnalle tulivat Joe Pavelski ja Jamie Benn entisten Corey Perryn ja Mattias Jänmarkin asemesta. Bennin korvasi puolestaan ykkösessä Tyler Seguinin ja Alexander Radulovin rinnalla Denis Guryanov, joka on pelannut aiemmin pääasiassa juuri Hintzin vieressä Pavelskin kanssa.

Dallasin alakerran luudista ovat varmuudella ulkona John Klinberg ja Roman Polak sekä mahdollisesti myös Andrej Sekera. Hintzin lisäksi Martin Hanzal joutuu katsomaan peliä poppariosastolta.

Radek Faksa (2+1), Radulov (1+1) ja Seguin (0+2) ovat kahden ottelun pisteputkessa kukin. Neljässä viime pelissä Radulov on latonut tehot 4+2 ja Seguin puolestaan 1+4.

Alexander Radulov tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Tyler Seguin tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Kaksi edellistä ja kolme neljästä viime kohtaamisesta varsinaisella peliajalla vienyt Stars lienee niskan päällä tälläkin kertaa. Sen altavastaaja-aseman voi vähintäänkin kyseenalaistaa Bell MTS Placessakin.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Dallas Stars

2.60
100% Bonus 100€ asti
2.60
100€ ilmaisveto
2.60
100% Bonus 100€ asti
2.55
100% Bonus 200€ asti
2.55
100% Bonus 100€ asti
2.55
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.55
170€ Tervetulopaketti
2.50
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.50
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.50
100% Bonus 100€ asti