SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Winnipeg Jets – Boston Bruins: Maalikarnevaalit tulossa?
  • Roland
    Nilsson

Winnipeg Jets – Boston Bruins: Maalikarnevaalit tulossa?

julkaistu: 14.03.2019 20:01

Bell MTS Placessa kohtaavat lännen kolmonen Winnipeg Jets ja idän kakkonen Boston Bruins.

Molemmilla on sarjasijoituksiinsa nähden yllättäen kaksi peräkkäistä tappiota allaan.Kolmen kotiottelun sarjansa toista ottelua pelaavaa Jetsiä harmitti viimeksi Sharksia vastaan varmasti loppuratkaisu. Sharks-kapteeni Joe Pavelski pääsi nimittäin iskemään 5-4 -voittonyytin ainoastaan neljä sekuntia ennen päätössummerin soimista kaikkien valmistautuessa jo kohti jatkoaikaa.

Blake Wheeler tekee vähintään 2 pistettä @2.75

» pelaa kohdetta unibetilla

Kolmen ottelun vieraskiertueen tänään päättävä Bruins otti puolestaan toisen kerran peräkkäin Jacketsilta 4-7, noustuaan 1-5 -tilanteesta jo maalinpäähän, mutta täydellisestä momentumista huolimatta Columbus ahmi lopulta epätoivoisempana joukkueena Boone Jennerin hatun turvin voiton itselleen.

Bruce Cassidyn suojateille tuplatappiot ovat jotenkin outo juttu, varsinkin sen jälkeen, kun Boston tahkosi 19 peräkkäistä ottelua vähintään pinna per peli tahdissa.

Kun tiirailee Bruinsin sairaslistaa, yllätys on pikemminkin se, että sillä kulkee peli näinkin hyvin. Sivussa ovat nimittäin hyökkääjistä David Pastrnak (31), Jake DeBrusk (22) ja Marcus Johansson (12) sekä pakeista Torey Krug (6), Matt Grzelcyk (2) ja Kevan Miller (0).Jetsilta on puolestaan yhä sivussa pakkikolmikko Dustin Byfuglien, Joe Morrow ja Josh Morrissey.

Patrice Bergeron tekee vähintään 2 pistettä @2.60

» pelaa kohdetta unibetilla

Rolle-setä lähtee ajatuksesta, että kaksi fyysistä ja hyökkäysvoimaista joukkuetta osaavat maalinteon. Kun molemmilta on sivussa kourallinen vakiopakkeja, tuo se aina omat jännitteensä joukkueiden alakertaan ja niistä vahvat joukkueet tykkäävät rokottaa.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 6 maalia (varsinainen peliaika)

2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
200€ voitontehostus
1.885
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.85
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.85
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.