SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

West Ham – Norwich: Tulikuuma Pukki takaisin kentille

julkaistu: 31.08.2019 14:11

Huomenna suomalaisten jalkapallofanien katseet kääntyvät ainakin osittoin Lontoon Olympiastadionille, jossa kotijoukkue West Ham isännöi Teemu Pukin tähdittämää nousijajoukkue Norwichia. Lontoon sää on huomenna poutainen, mutta ennusteiden mukaan pelin ajaksi on luvattu 7m/s olevia tuulilukemia ja kun kyseisellä stadionilla tuuli pyörii tunnetusti, kun blondi alennusmyynneissä, niin pallon laittaminen ilmassa kaverin jalkaan saattaa hankaloitua hivenen.

Kotijoukkue West Ham on aloittanut kautenksa oikeastaan aivan odotusten mukaisesti. Cityltä tuli käkättimeen oikein tunteella, mutta sen jälkeen vierastasuri Brightonia vastaan ja voitto vieraskentällä Watfordista tekee joukkueen manageri Pellegriinistä varmaan aivan tyytyväisen miehen. Nyt edessä on kauden toinen kotiottelu ja ainoastaan voitto on sopiva tavoite tämän kauden nousijajoukkuettavastaan.

West Ham saa hyviä uutisia myös sairastuvalta, kun itse “pikkuherne” Javier Hernandez on toipunut nilkkavammastaan ja poppariosastolla loukkaantumisten takia on ainoastaan Michail Antonio ja Winston Reid. Näin ollen voidaankin todeta, että joukkue saa jalkeille oikeastaan parhaan mahdollisen kokoonpanonsa.

Vierasjoukkue Norwich on esittänyt katsojille varsinaista hurlumhei palloa ja tämän lopputulemana on tähän mennessä kertynyt kolme pistettä ja erittäin näyttävä suoritus vieraissa Chelseaa vastaan, joka päättyi kuitenkin lopulta sinisen joukkueen voittoon maalein 3-2. Norwichin ehdoton sankari on ollut Teemu Pukki joka on lapioinut kolmeen pelaamaan otteluunsa peräti viisi maalia ja palaa taas kentälle levättyään EFL-Cupin ottelussa viikolla. Jos Pukki tekisi maalin myös huomenna tulisi hänestä toinen pelaaja, joka on maalannut neljässä ensimmäisessä Valioliigaottelussaan ja toisaalta miksi ei?

Teemu Pukki tekee maalin @2.10

» Pelaa kohdetta netbetillä

Norwichin sairasosastolta myös tulee kaivattua helpotusta puolustuspäähän, kun jo EFL-cupista tuntumaa hakenut Zimmermann on tänään jo täydessä iskussa. Poissaololistalle jää kuitenkin kasa nimiä, kun Grant Hanley, Timm Klose ja ilmeisesti myös Josip Drmic ovat poissa valmentajan suunnitelmista loukkaantumistensa vuoksi.

Edessä on ottelu mistä voi odottaa maaleja, mutta toisaalta myös ottelu missä jaetaan molemmille joukkueille todella tärkeitä pisteitä. Varsinkin jos vierailijat pääsevät pelissä johtoon, niin sen jälkeen ei voi tyhjin käsin enää kotiin palata. Molempien joukkueiden alkukausi on ollut maalirikasta mässäilyä ja sen takia maaliodottama on lähtenyt niin pahasti laukalle, että laitetaas panosta vähän vastapalloon, mutta vedetään linja kuitenkin hieman varmanpäälle

 

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» West Ham - Norwich: Alle 3.5 maalia.

1.72
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.72
100% Bonus 100€ asti
1.72
100% Bonus 200€ asti
1.72
170€ Tervetulopaketti
1.71
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.71
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.70
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti