SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Washington Capitals – Dallas Stars: Jatkuuko Starsin kurimus Washingtonissa?
  • Ville
    Rahijärvi

Washington Capitals – Dallas Stars: Jatkuuko Starsin kurimus Washingtonissa?

julkaistu: 08.10.2019 18:29

Dallas Stars saapuu Capital One Arenalle Washington Capitalsin vieraaksi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa pelattavassa kamppailussa.

Isäntäjoukkue Capitals on kerännyt pisteitä jokaisesta kauden kolmesta ottelustaan. Edellisessä pelissään se taipui kotiavauksessaan Carolina Hurricanesille jatkoajan jälkeen. Pistetili karttui yhdellä, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla, sillä Caps johti peliä 2-0 vielä kolmannen erän alussa. Kahdessa aiemmassa ottelussaan pääkaupunkilaiset kaatoivat vieraissa niin hallitsevan mestarin St. Louis Bluesin (2-3ja.) kuin New York Islandersinkin (1-2).

Dallas Stars on hävinnyt kaikki kolme pelaamaansa peliä tällä kaudella. Kauden avauspelistä Boston Bruinsia vastaan kotona tuli pataan 1-2 ja sen jälkeen alkaneella vieraskiertueella texasilaiset ovat hävinneet tähän mennessä Bluesille (3-2) ja viimeksi Detroit Red Wingsille (4-3).

Tamperelaislähtöinen Roope Hintz iski Dallasille kaksi maalia Detroitissa, vaikka Stars muutoin olikin alakynnessä läpi ottelun. Suomalaishyökkääjä onkin kolmella tehdyllä maalillaan Starsin paras maalintekijä tällä hetkellä.

Roope Hintz tekee maalin ottelussa @3,00 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Washingtonin tehokkaimmat ovat olleet T.J Oshie ja Jakub Vrana, jotka ovat merkkauttaneet 2+1 kumpainenkin.

T.J Oshie tekee maalin ottelussa @3,00 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Capitals on aloittanut kautensa hyvin, kun taas Starsin ensimmäinen voitto ja sarjapiste antaa yhä odottaa itseään. Edellisessä pelissään Caps menetti voiton Hurricanesille, vaikka hallitsikin peliä. Nyt kotiavaus on kuitenkin saatu pois päiväjärjestyksestä ja isännät ilmoittautunevat tähän otteluun entistäkin vahvempina. Washingtonilta löytyy tulivoimaa muun muassa Alexander Ovechkinin, Oshien ja Nicklas Bäckströmin muodossa, mikä ei välttämättä tiedä hyvää yhdeksän takaiskumaalia kolmessa pelissä päästäneelle Dallasille.

Isäntien maalilla jatkanee kaksi peliä kolmesta pelannut Braden Holtby. Starsin tolppien väliin luistelee hyvin todennäköisesti edellisen pelin huilannut Ben Bishop, jolla myöskin kaksi pelattua peliä tähän mennessä. Molempien torjuntaprosentti on ennen illan yhteenottoa tasan 90%.

Capitals on suosikki kotijäällään, sillä sen sen vire on päinvastainen heikosti startanneeseen ja tahmeaa vierasrundia tahkoavaan Starsiin verrattuna. Kotivoitosta tarjottavia kertoimia on vaikea ohittaa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Washington Capitals

2,20
170€ Tervetulopaketti
2,20
100% Bonus 100€ asti
2,18
100% Bonus 200€ asti
2,15
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,13
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,12
100% Bonus 100€ asti
2,12
100€ ilmaisveto
2,10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,10
100% Bonus 100€ asti