SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Washington Capitals – Carolina Hurricanes: Viimeinen pari uunista ulos!
  • Roland
    Nilsson

Washington Capitals – Carolina Hurricanes: Viimeinen pari uunista ulos!

julkaistu: 24.04.2019 16:20

Kutkuttavan jännittävä änärin avauskierroksen viimeinen pari on vielä tulematta uunista ulos, kun vastakkain asettuvat Capital One Arenassa Itäisessä konferenssissa Metropolitan divisioonan joukkueista Washington Capitals ja Carolina Hurricanes. Ja homman nimi ei ole sen enempää tai vähempää kuin Game 7(!).

Nämä kaksi iloista veijaria ovat voittaneet koko ajan tässä sarjassa omat kotipelinsä, mutta vierasaskissa on sitten luisteltu kuutamolla. Neljä kuudesta pelistä ovat olleet kuitenkin tasaisia pelejä.

Capitalsin piiskuri Todd Reirden tiedostaa suojatteineen, että se pelasi sarjan parhaan ottelunsa juuri edellisessä kotiottelussaan Game 5:ssa, missä se oli kaikilla mittareilla ylikylä Canesia vastaan kaataen vieraansa 6-0.

Niskan päällä se oli kaksi erää kuudennessa keitoksessakin PNC Arenassa, mutta Canes tuli kahdesti tasoihin maalin takaa ja hivuttautui sitten jostain kumman syystä ohi päätöserässä. Siitäkin huolimatta, että Canesin avainpelaajista puuttuu kourallinen pelaajia.

Canesin onneksi eräs pelaaja alkaa heräämään sopivasti sarjan tullessa ehtoopuolelleen. Lempinimellä Mr. Game Seven paremmin tunnettu hurrikaanipaitojen veteraanikapteeni Justin Williams oli elementissään ja loi tukun vaarallisia tilanteita sekä onnistui tekemään joukkueelleen tärkeän neljännen maalin, millä hätisti Capsin kahden maalin takamatkalle luoden samalla uskoa omiinsa.

Itäisessä konferenssissa kaikki pudotuspeleihin päässeet kahdeksan joukkuetta saalistivat vähintään 20 koti- ja vierasvoittoa runkosarjassa, mistä voi päätellä hyvin, millainen kompetenssia ja potentiaalia joukkueista löytyy askiin kuin askiin.

Kun Capitalsille lisää vielä siihen päälle sen raivon, millä se kannuaan puolustaa ja/tai vastaavasti Canesille sen innon, millä se tahkoaa pudotuspelejä sinne kerrankin ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen päästyään, ei voi muutakuin ottaa hattu päästä tässäkin sarjassa.

Tavallisesti Game 7:ssä nousevat esiin perinteisten ketjujen ulkopuolelta tulevat pelaajat. Washingtonin harmiksi siltä ei sellaisia varsinaisesti löydy. Capitalsin ydinryhmä Alexander Ovechkin (6. 4+4=8), Nicklas Bäckström (6. 5+3=8), Tom Wilson (6. 2+2=4), Evgeny Kuznetsov (6. 0+5=5) ja John Carlson (6. 0+5=5) on ampunut 11/17 maalista, mitä mestarit ovat iskeneet osumia tässä sarjassa! Ja huomionarvoista on, ettei Kuznetsov ja Carlson ole tehneet yhtään ja T.J. Oshie on sivussa!

Runkosarjassa Washingtonilta löytyi vielä seitsemän ukkoa, jotka ampuivat pitkän kauden aikana vähintään 20 nyyttiä vastustajien uuniin. Tuosta seitsikosta Oshie on ulkona ja Kuznetsovilla ja Jakub Vranalla on yhä kuparinen rikkomatta tässä sarjassa.

Rod Brind’Amourin piiskuroiman Carolinan 17 nyytistä ydinryhmä Sebastian Aho (1+3=4), Teuvo Teräväinen (6. 2+1=3), Nino Niederreiter (6. 0+1=1), Dougie Hamilton (6. 3+3=6), Jordan Staal (6. 2+3=5) ja Justin Williams (6. 1+2=3) on rohmunnut yhdeksän kaappia.

Niederreiter on ollut pettymys kiikaritehoilla maalien suhteen. Micheal Ferland ei puolestaan tee osumia lasaretin puolelta.

Canesilla on sen sijaan yksi olennainen valttikortti, mitä Capitalsilta puuttuu! Sen ydinryhmän ulkopuolelta on jalostunut hiomaton timantti, kun kokonaan rosterin ulkopuolelta on pelannut itsensä sisään ja mukaan pudotuspeleihin ryminällä Warren Foegele, joka nousi ensin nelosvitjaan vieden Saku Mäenalasen paikan ja sitten loukkaantumisten myötä on kavunnut Staalin johtamaan kakkosvitjaan sen toiselle laidalle.

Kun hurrikaanipaitojen kakkosvitjan toisella laidalla pelaa Mr. Game Seven, Williams itse, ei voi paljon enempää vaatia ja odottaa kuin että tämä kentällinen ratkaisee tänään Capital One Arenassa jatkopaikan kohtalon! Niin, ja se Foegelen tehomäärä tässä sarjassa muuten on neljä tehtyä maalia ja kuusi pistettä kuudessa pelissä!

Warren Foegele tekee maalin (jatkoaika mukaanlukien) @7.50

» pelaa kohdetta betsafella

Justin Williams tekee maalin (jatkoaika mukaanlukien) @4.00

» pelaa kohdetta betsafella

Näiden pudotuspelien avauskierroksella on nähty ja koettu jo niin monta yllätystä, ettei mestaruutta puolustavan Capitalsin putoaminen Bunch of Jerksille yllättäisi enää ketään!

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Carolina Hurricanes ML

2.31
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.30
100% Bonus 200€ asti
2.30
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.30
100% Bonus 100€ asti
2.30
100% Bonus 100€ asti
2.28
200€ voitontehostus
2.28
100% 100€
2.28
100% Bonus 100€ asti
2.28
100% Bonus 100€ asti
2.20
100% Bonus 100€ asti