SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Verona – Udinese: Vähämaalista nyhjäystä luvassa Adige-joen varrella?
  • Ville
    Rahijärvi

Verona – Udinese: Vähämaalista nyhjäystä luvassa Adige-joen varrella?

julkaistu: 24.09.2019 03:51

Tiistai-illan arkikierros Serie A:ssa tarjoilee kahden alavireisen joukkueen kohtaamisen, kun rappioromanttisella Stadio Bentegodilla kohtaavat isäntä Hellas Verona ja toinen pohjoisitalialainen joukkue Udinese.

Sarjanousija Verona on voittanut neljästä pelaamastaan Serie A –pelistään vain yhden. Lecce kaatui vieraissa 0-1, mutta tukkaan on tullut Juventukselta (2-1) sekä AC Milanilta (0-1). Kauden avauspelissä Bolognaa vastaan tuloksena oli 1-1 tasuri.

Udinese on tällä hetkellä kolmen ottelun tappiokurimuksessa. Joukkue voitti avauspelissään AC Milanin maalein 1-0, mutta on hävinnyt sen jälkeen vuoron perään niin Parmalle (1-3), Interille (1-0) kuin myös viimeksi Jesse Jorosen edustamalle Bresciallekin (0-1).

Ottelu Veronaa vastaan on Udineselle vasta kauden toinen vierasottelu ja se on sarjataulukossa vain pisteen verran tämän illan isäntiä perässä. Tosin matkaa jumbosijalla olevaan Fiorentinaan on myös yksi vaivainen piste, joten friulilaisilla olisi lisäbongoille todellakin tarvetta.

Udinese on pärjännyt aikaisemmin erittäin hyvin Veronaa vastaan. Viidestä aikaisemmasta yhteenotosta Udinese on vienyt nimiinsä neljä ja kerran on päädytty tasatulokseen. Viidestä viimeisimmästä Veronan kotikentällä pelatusta kamppailusta Udinese on voittanut kaksi ja tasapeliin ollaan päädytty myös kahdesti. Verona on kukistanut Udinesen kertaalleen, mutta tämä voitto on niinkin kaukaa kuin huhtikuulta 2002.

Kumpikin joukkue on tuskaillut maalinteon suhteen tällä kaudella. Neljässä pelaamassaan pelissä Verona on onnistunut maalinteossa vain kolmesti ja Udinese vain kaksi kertaa.  Kahdessa edellisessä pelissään Udinese on jäänyt maaleitta kokonaan. Verona onnistui iskemään maalin kovaa Juventusta vastaan, mutta pelasi sitä ennen kaksi peliä ilman täysosumia.

Veronan paras maalintekijä on kaksi kertaa osunut Miguel Veloso. Udinesen riveistä maalitilastoihin on päässyt tällä kaudella vasta Rodrigo Becau ja Kevin Lasagna, joilla kumpaisellakin yksi täysosuma.

Vähämaalisuus on lähtökohtana tämänkin illan ottelussa. Viidestä viimeisimmästä Veronan ja Udinesen kohtaamisesta neljässä on tehty kaksi maalia tai vähemmän. Udinese on pärjännyt Veronaa vastaan viime vuosina erittäin hyvin, mutta joukkue on tällä hetkellä aiempaa heikommassa vireessä, eikä sen suoritustaso ole vakuuttanut.

Udinese Draw No Bet @2,08 Unibet

» Pelaa kohdetta Unibetilla!

Verona on kuitenkin vastaavasti hävinnyt viidestä edellisestä kotiottelustaan jopa kolme, joten vaakakuppi on aavistuksen kallellaan vieraiden puolelle.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia

1,76
100% Bonus 100€ asti
1,76
100€ ilmaisveto
1,76
100% Bonus 100€ asti
1,75
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,71
100% Bonus 100€ asti
1,71
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,71
100% Bonus 100€ asti
1,71
100% Bonus 200€ asti
1,71
170€ Tervetulopaketti