SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Venäjä – Valko-Venäjä: Voihan Venäjä mikä selkäsauna luvassa
  • Toimitus

Venäjä – Valko-Venäjä: Voihan Venäjä mikä selkäsauna luvassa

julkaistu: 13.09.2019 17:51

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjä on yksi tämän turnauksen suurimmista suosikeista ja nyt onkin mahdollista, että kisoissa nähdään ensimmäinen suomalainen Euroopan mestari. Venäjän joukkue sai hyvän valmistautumisen turnaukseen voittamalla Kultaisen liigan ja eilinen avausottelu Turkkia vastaan toi helpohkon 3-1 voiton.

Eilisessä ottelussa Venäjän paras pistemies oli aikalailla odotetusti Dimitrii Volkov, joka on varmasti näissä kilpailuissa valmis nousemaan koko kisojen kärkimiesten joukkoon. Muutenkin joukkue oli tasaisen tehokas ja Maxim Mikhailov ja Egor Kliuka esiintyivät myös jälleen edukseen kentällä. Tänään vastus kevenee huomattavasti eilisestä ja näin ollen, mikäli Sammelvuon miehistön asenne pysyy kunnossa, niin voitto saattaa irrota liiankin helpoisti ottaen huomioon, että kyseessä ovat EM-kisat.

Valko-Venäjä jäi eilen Slovenialaisen rekan alle ja pahasti. Uladzislau Davyskiba joutui jättämään kisat väliin ja tämä näkyy nyt aika rankasti joukkueen syötön vastaanotossa ja ainakin eilen passari Kurash joutui vetämään aika paljon metrejä päästäkseen aina pallon alle. Vastaanotto-ongelmista kaiken kertoo se, että joukkueen paras vastaanottaja oli Radziuk 21% nostoprosentillaan. Se ei vain ole riittävä joukkueen parhaalle nostajalle. Tänään kun syöttö vielä vähän kovenee on Valko-Venäjän syöttö-vastaanottopeli lähes mahdottoman edessä.

Venäjä tulee ottamaan tästä rutiinivoiton ja kun Valko-Venäjä ei Slovenialta oikein saanut aina edes lähes 20 pinnaa erään, niin tänään ei kannata varmasti paljon enempää odottaa. Tämän takia lapulle lyödään seuraava kohde.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Venäjä - Valko-Venäjä: Alle 131.5 pistettä

1.89
100€ ilmaisveto
1.89
100% Bonus 100€ asti
1.89
100% Bonus 100€ asti
1.89
100% Bonus 100€ asti
1.83
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.83
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.