SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Union Berlin – Mönchengladbach: Jatkaako Varsat huippuotteitaan sarjan kärjessä?
  • Ville
    Rahijärvi

Union Berlin – Mönchengladbach: Jatkaako Varsat huippuotteitaan sarjan kärjessä?

julkaistu: 23.11.2019 06:51

Union Berlin on löytänyt oikean pääsarjavaihteen vaikean alun ja sen viime ottelut ovat olleet mainioita. Joukkue on voittanut kaksi viimeistä peliään ja neljästä edellisestä kolme. Juuri ennen maajoukkuebreikkiä Union voitti Mainzin vieraissa 2-3 ja sitä ennen kovassa derbyssä Hertha Berlinin 1-0 kotonaan. Ero putoajan paikalle on kasvanut jo kuuteen pisteeseen, joka nostaa itäberliiniläisten tunnelmaa entisestään.

Positiivista Union Berlinin kannalta on sekin, että se on jo kohdannut miltei kaikki Bundesliigan kärkijoukkueet. Mönchengladbach on viimeinen top4 –joukkue, jonka jälkeen vastukset helpottuvat hetkeksi – ainakin paperilla. RB Leipzig antoi kyytiä punapaidoille rumasti 0-4, mutta toisaalta Union pystyi kaatamaan nimivahvan Dortmundin 3-1. Bayern Müncheniäkin vastaan esitys oli vieraskentällä erittäin hyvä, vaikka tuloksena olikin niukka 2-1 tappio.

Tästä ottelusta sivussa on Union profiilipelaajiin kuuluva keskikenttämies Robert Andrich, joka kärsii viidestä keltaisesta kortista seurannutta pelikieltoa.

Borussia Mönchengladbachilla on menossa yksi historiansa parhaimmista kausista. Se on voittanut kahdeksan 11 ensimmäisestä Bundesliiga-pelistään, mikä sivuaa vuosien 1976 ja 1987 ennätyksiä. Kevät 1976 oli muuten edellinen kerta kun ’Gladbach voitti mestaruuden.

Mönchengladbach on ollut vakuuttava viime otteluissaan. Se on vienyt kummatkin puoliajat jopa viidessä pelissä kuudesta viimeisimmästä. Edellisessä pelissä kaatui Werder Bremen vakuuttavasti 3-1, joka oli ”German Teamin” kolmas voitto putkeen. Ensimmäistä kauttaan Bundesliigassa valmentava Marco Rose on tehnyt erinomaista työtä, sillä Mönchengladbach on tehnyt 24 maalia 11 pelissä tähän mennessä. Vain Leipzig ja FC Bayern ovat osuneet useammin.

Union Berlinillä ei ole isoja paineita, sillä alla on kaksi isoa voittoa ja myös etulyöntiasema muihin sarjan alemman kolmanneksen joukkueisiin. Mönchengladbach on ollut tämän kauden vakuuttavin ja dominoivin joukkue, eikä ole syytä odottaa vauhdin hiljenevän tänäkään viikonloppuna. Union laittaa varmasti urhoollisesti kampoihin, mutta Mönchengladbachille tarjottava vieraskerroin on erittäin houkutteleva lähtökohtiin nähden.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Borussia Mönchengladbach

2,10
100% Bonus 100€ asti
2,10
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,09
170€ Tervetulopaketti
2,09
100% Bonus 100€ asti
2,09
100% Bonus 200€ asti
2,09
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,06
100% Bonus 100€ asti
2,05
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,04
100€ ilmaisveto