SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
TsSKA Moskova – Dynamo Moskova: Taputellaanko sarja poikki?
  • Roland
    Nilsson

TsSKA Moskova – Dynamo Moskova: Taputellaanko sarja poikki?

julkaistu: 21.03.2019 16:01

Moskovalaisten arkkivihollisten TsSKAn ja Dynamon välinen läntisen konferenssinvälieräsarja on tulossa tiensä päähän. Ottelusarja on tänään ensimmäistä kertaa katkolla, kun TsSKA johtaa sarjaa voitoin 3-1.

Ottelusarja on mennyt käytännössä käsikirjoituksen mukaan, paitsi siltä osin, että odotetut ratkaisijat ovat loistaneet tehollisesti poissaolollaan.

Runkosarjassa kolmantena joukkueensa maalitykkinä TsSKAssa loistanut Mikhail Grigorenko (24) on jäänyt tässä sarjassa sen avauspeliä lukuunottamatta. Avauskierroksella Vitjazia vastaan verkko heilui viidesti.

TsSKAn ykköspyssy runkosarjassa oli 32 häkkiä viimeistellyt Kirill Kaprizov, joka niinikään on onnistunut vain Dynamo-sarjan avauspelissä. Vitjazia vastaan mies onnistui myös ainoastaan kerran.

Dynamo-sarjassa TsSKAn tehokkain pelaaja on ollut kolmesti kahdessa viime pelissä osunut kolmosvitjassa häärivä laituri Konstantin Okulov, joka tulitti runkosarjassa 25 reppua.

Igor Nikitin on saanut miehistöineen riisuttua aseista Dynamon tehokaksikon Vadim Shipachyovin ja Miks Indrasisin, eikä valmentaja Vladimir Krikunovin rosterista löydy enempää tehoja, jotta se voisi vastata leveämmällä materiaalilla pelaavan TsSKAn fyysisyyteen.

Tämä sarja taputellaan tänään poikki.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» TsSKA Moskova (-2.5)

2.65
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.60
100% Bonus 100€ asti
2.59
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.31
100% Bonus 100€ asti
2.31
100% Bonus 100€ asti