SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
TsSKA Moskova – Dynamo Moskova: Ottaako TsSKA jo toisen voiton?
  • Roland
    Nilsson

TsSKA Moskova – Dynamo Moskova: Ottaako TsSKA jo toisen voiton?

julkaistu: 15.03.2019 15:26

TsSKA ja Dynamo kohtaavat KHL:n Läntisen konferenssin toisella kierroksella sen välieräsarjan toisessa osaottelussa. Avauspeli meni TsSKAlle 4-1. Maalia kohti ammutut laukaukset 32-15 kertovat vieläkin tylympää kieltään, missä ottelun painopiste lepäsi.

Kaikki viimeaikaiset pelit mukaanlukien TsSKA on vienyt näiden joukkueiden kohtaamisista kuusi edellistä ottelua.

TsSKA kaatoi avauskierroksella Vitjazin suoraan neljässä pelissä 4-0 yhteismaalein 13-4. Dynamo kellisti puolestaan Jokerit voitoin 4-2. Yhteismaalit tuossa sarjassa olivat 19-11.

TsSKAn Vitjaz-sarjan päättymisen ja Dynamo-sarjan avausottelun välillä oli yhdeksän päivää, mikä teki jonkin verran hallaa pelirytmitykselle ja Igor Nikitin vaihtoikin kolme ukkoa ensimmäiseen Dynamo-peliin.

Uusina kiekkoniiloina loikkasivat askiin kakkosen laiturit Sergei Kalinin ja Greg Scott sekä kolmosen laitaan tullut Alexander Popov, joille tekivät tilaa Maxim Mamin, Jannik Hansen, Pavel Karnaukhov laitureista sekä seiskapakkina tuolloin luutinut Alexei Romanov. Dynamo-sarjan TsSKA aloitti kuudella pakilla eli kolmella pakkiparilla.

Minään yllätyksenä ei kannata ottelusarjojen aikana tiiviissä rytmissä sekään, että Nikitin saattaa vaihtaa melkoisestikin TsSKAn rosteria ottelusta toiseen, sillä tästä joukkueesta jos mistä leveyttä ja syvyyttä löytyy.

Dynamo-piiskuri Vladimir Krikunov ei hirveästi tehnyt muutoksia Jokerit-ottelusarjasta tämän sarjan avausotteluun TsSKAa vastaan silmälläpitäen.

Merkittävin muutos oli Vadim Shipachyovin johtaman ykkösvitjan oikeaan laitaan hyppäsi Daniil Tarasov ja latvialainen Miks Indrasis siirtyi puolestaan ruotsalaisen Patrik Zackrissonin johtamaan kakkosnyrkkiin.

Dynamon kohtaloksi koitua avausottelussa TsSKAn ykkösnyrkin vahvuus, sillä isäntien ykkönen vastasi ottelun kaikista maaleista. Kolme tasakentällisin tehtyä osumaa sekä yksi ylivoimanyytti eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Runkosarjassa 24 nyyttiä ja Vitjaz-sarjassa viisi reppua latonut Mikhail Grigorenko kaapitti myös Dynamoa vastaan avauspelissä ja näytti esimakua, mikä laituri tulee olemaan miehiään tässäkin sarjassa. Kevään huipentuessa Grigorenkon tärkeys niin TsSKAlle kuin MM-kisoissa yhtenä Venäjän liidereistä tulee vain korostumaan.

Mikhail Grigorenko tekee maalin @3.55

» pelaa kohdetta unibetilla

Kun Nikitinilla on heittää ykkösen toiseen laitaan toinen pelote, 32 osumaa runkosarjassa tykittänyt Kirill Kaprizov, jonka playoffsien toinen maali pisti ruletin pyörimään ja sai Krikunovin raapimaan syystäkin päätään Dynamon vaihtoaitiossa.

Tämän kaksikon kanssa Dynamo tulee olemaan pahemmassa kuin liemessä tässä sarjassa, eikä sen pysäyttämiseen siltä löydy aseita.

Kirill Kaprizov tekee maalin @2.33

» pelaa kohdetta unibetilla

TsSKA vie vaivatta myös toisen kotipelinsä tässä sarjassa.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» TsSKA Moskova (-1.5)

1.80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.80
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.73
100% Bonus 100€ asti
1.73
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
1.73
100% Bonus 100€ asti
1.73
200€ voitontehostus
1.709
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!