SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
TsSKA – Dynamo Moskova: Viekö kärkijoukkue paikallisderbyn B2B-pelissään?
  • Roland
    Nilsson

TsSKA – Dynamo Moskova: Viekö kärkijoukkue paikallisderbyn B2B-pelissään?

julkaistu: 25.12.2019 16:12

Joulupäivänä KHL:ssä kiekkoillaan Moskovan paikallisderby TsSKAn ja Dynamon välillä Moskovan Jääpalatsissa. Lännen kärkijoukkueen ja kolmosen väännöstä on odotettavissa tulta ja tappuraa!

TsSKA on voittanut yhdeksän kymmenestä joukkueiden edellisestä kohtaamisesta napaten vähintään pisteen jokaisesta väännöstä. Neljä viimeisintä ottelua ovat päättyneet yhden maalin marginaalilla.

Igor Nikitinin luotsaamalle TsSKA:lle ottelu on B2B-peleistä jälkimmäinen. Eilisessä jouluaaton kotipelistään se otti Metallurgista niukan 3-2 voiton oltuaan jo kahdesti tappiolla. Mikhail Grigorenko oli isäntien sankari kahdella osumallaan. Voitto oli TsSKA:lle yhdeksäs 11 viime pelissä.

Grigorenko on tykittänyt kahdessa peräkkäisessä pelissä neljä uunia ja kuusi pistettä. Kuumalla TsSKA-hyökkääjällä on ollut apina selässään jo viidessä peräkkäisessä Dynamo-pelissä, joissa Grigorenkolta on jäänyt maali tekemättä ja plakkariin on kertynyt niissä vain kaksi hikistä maalisyöttöä. Ennemmin tai myöhemmin apina lentää selästä ja tämä ilta on sille kaikista otollisin.

Mikhail Grigorenko tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Vladimir Krikunovin suojatit ovat voittaneet kolme viidestä viime ottelustaan, joista kaikista ovat napanneet vähintään pisteen mukaansa. Dynamo kaatoi kolme päivää sitten Sotshin 3-1 kotiluolassaan Vadim Shipachyovin, Maxim Afinogenovin ja Daniil Tarasovin osumilla.

Kolmikosta jälkimmäinen ”hattuili” kierrosta aiemmin Severstalia vastaan, kun Dynamo kurmuutti vastustajiaan peräti 8-1. Dmitrij Jaskin oli ottelun pisterohmu neljällä (2+2) pisteellään.

Kolme pinnaa (1+2) kahdessa viime ottelussaan saalistanut Shipachyov on latonut neljässä edellisessä kohtaamisessa TsSKAa vastaan viisi maalisyöttöä.

Vadim Schipachyov tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.15 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Näissä derbyissä vähämaaliset keitokset ovat olleet enemmän sääntö kuin poikkeus. Rolle-setä hyppää tuohon junaan myös tällä kertaa.

TsSKAn kausi jatkuu seuraavaksi kahdella kotiottelulla Vitjazia ja Lokomotivia vastaan kolmen päivän päästä. Dynamo puolestaan matkustaa kahden päivän päästä Barys Nur-Sultanin vieraaksi, mistä matka jatkuu Magnitogorskiin Metallurgin kotiluolaan.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 4 maalia (60 min)

2.12
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.12
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.12
100% Bonus 100€ asti
2.05
100% Bonus 100€ asti
2.05
100€ ilmaisveto
2.05
100% Bonus 100€ asti