SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche: Ottaako Leafs Bounce Backin Avalanchen kustannuksella?
  • Roland
    Nilsson

Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche: Ottaako Leafs Bounce Backin Avalanchen kustannuksella?

julkaistu: 04.12.2019 20:03

Scotiabank Arenassa kohtaavat vastakkain NHL:ssä Itäisen konferenssin Toronto Maple Leafs ja Läntisen konferenssin Colorado Avalanche.

Kauas pudotuspelirajan taakse pudonnut Leafs alkoi hinata itseään lähemmäs playoffs-rajaa potkittuaan viidettä kauttaan seuraa valmentaneen Mike Babcockin ulos joukkueen peräsimestä. Mestarikoutsi pesti oli kahdeksan vuoden pituinen ja arvoltaan 50 miljoonan taalan arvoinen. 6.25 milliä per kausi netonnut Babcock oli NHL-historian kovapalkkaisin lätkäkoutsi.

Leafsin uuden koutsin, seurahistorian 31.nnen päävalmentajan Sheldon Keefen alaisuudessa vaahteralehtipaidat ottivat kolme peräkkäistä voittoa ja ovat napanneet nyt neljä päänahkaa kuudesta mahdollisesta. Keefen avaustappio tuli Home & Home-sarjan avauspelissä Sabresille (4-6) Key Bank Centerissä, ja tappio kuitattiin revanssilla Sabresista (2-1ja) Scotiabank Arenassa paria päivää myöhemmin.

Eilen Leafs koki suurimman tappionsa Keefen alaisuudessa, kun Flyers nöyryytti Leafsia 6-1 Wells Fargo Centerissä. Flyers iski päätöserässä viisi uunia, joista neljä osumaa kolmessa minuutissa ottelun viimeisen kolmen ja puolenminuutin aikana.

John Tavares katkaisi piste- ja maaliputkensa Wells Fargo Centerissä. Leafs-kapteeni oli raapinut kolmessa pelissä neljä uunia ja kuusi pistettä.

John Tavares tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.25 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

John Tavares tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @2.74 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Kolme päivää huilannut Colorado starttaa tänään kolmen ottelun vieraskiertueen, missä kohtaa tämän illan lisäksi heti huomenna Canadiensin ja kolmen päivän päästä Bruinsin.

Avalanche on kolmen ottelun voittoputkessa. Se on voittanut viisi seitsemästä edellisestä pelistään. Kahdessa viime pelissään H&H-sarjassa Chicagoa vastaan Avalanche latoi yhteensä tusinan verran limppuja Blackhawksin pömpeliin.

Avalanchen pistehaina on sen ykkössentteri Nathan MacKinnon, joka on seitsemän pelin pisteputkessa, missä on syntynyt kuusi nyyttiä ja kaikkiaan 16 pistettä. MacKinnon on lisäksi neljän ottelun maaliputkessa.

Nathan MacKinnon tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Nathan MacKinnon tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @2.74

» pelaa kohdetta betssonilla

Edellisessä ottelussa Chicagon 7-2 Pepsi Centerissä kellistäneen Coloradon ykkösvitja nakutti peräti 11 pistettä. MacKinnon (1+2) ja Joonas Donskoi (2+2) toivottivat tervetulleeksi pitkään sivussa olleen Mikko Rantasen askiin ja Nousiaisista maailmalle lähtenyt laituri nakutti heti paluuottelussaan neljä (1+3) tehopinnaa!

Jared Bednarille lisää ilonaiheita tuo myös sivussa olleiden Gabriel Landeskogin ja Matt Calvertin tervehtymiset täyttä vauhtia. Kumpikaan ei ollut vielä askissa, mutta molemmat matkasivat muun rosterin mukana Avalanchen vieraskiertueelle.

Lisäsäpinää Leafs-otteluun tuo viime pelissä kahdesti osuneen Avsin kakkossentterin Nazem Kadrin pelaaminen ensimmäistä kertaa tällä kaudella ex-seuraansa vastaan ex-kotihallissaan. Tulisieluinen tehopakkaus joko loistaa tai räjäyttää itsensä ruutitynnyrin lailla kotiyleisön uudeksi inhokiksi. Joukkueiden kohdatessa puolitoista viikkoa sitten Pepsi Centerissä Leafs oli parempi 5-3 ja Kadri syötti silloin kaksi uunia.

Keefe komentaa Leafsia tänään vasta toista kertaa Scotiabank Arenassa, sillä Leafs on pelannut uuden piiskurinsa alaisuudessa kuudesta pelistään viisi vieraskaukaloissa.

Viime sunnuntaina Keefen kotidebyytissä Leafs kaatoi Sabresin varoen 2-1 jatkoilla. Voisi luulla, että jotain vastaavaa on odotettavissa tänäänkin isäntien puolustuspelin tiivistyessä väistämättä tänään eilisen turpasaunan jälkeen.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 5.5 maalia (60 min)

2.65
100% Bonus 100€ asti
2.65
100€ ilmaisveto
2.65
100% Bonus 100€ asti
2.60
100% Bonus 200€ asti
2.60
100% Bonus 100€ asti
2.60
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.60
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.60
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.60
100% Bonus 100€ asti
2.60
170€ Tervetulopaketti