SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Toronto Maple Leafs – Boston Bruins: Atlantin divisioonan ruutitynnyri!
  • Roland
    Nilsson

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins: Atlantin divisioonan ruutitynnyri!

julkaistu: 15.04.2019 19:48

Toronton ja Bostonin pudotuspelisarja siirtyy nyt 1-1 -tasatilanteessa TD Gardenista seuraavan kahden ottelun ajaksi Leafsin kotiluolaan Scotiabank Arenaan.

Jos Leafs jyräsi Bruinsin avauspelissä Mitch Marnerin kahden maalin tahdittamana 4-1, kääntyivät voimasuhteet päinvastaisiksi Game 2:ssa Bruinsin tehostettua peliään kaikilla osa-alueilla.

Jos ykköspelissä jaettiin pusuja 64 (31-33) kertaa, nousi taklausten määrä merkittävästi 83:een (44-39).

Bruinsin Bruce Cassidy käytti kylmästi hyväkseen viimeistä vaihto-oikeuttaan ja kun Patrice Bergeronin ketju ei saanut ekassa pelissä John Tavaresia kuriin, sai Bergeron paimentaa viimekautiseen tapaan Auston Matthewsin kentällistä, mikä pysyikin tuttuun tapaan herran nuhteessa.

Bergeron on ollut sarjassa myös tuottelias, sillä mies on ainoana pelaajana onnistunut maalinteossa sarjan molemmissa peleissä.

Leafsin Tavares joutui pelaamaan Bruinsin kolmosta eli Charlie Coylen vitjaa vastaan ja Bruinsin David Krejcin kakkonen pelasi puolestaan Nazem Kadria vastaan.

Jälkimmäisestä löytyi myös herkullinen taistelupari, kun Kadri oli jatkuvasti jäällä ollessaan napit vastakkain Bruinsin Jake DeBruskin kanssa – niin pitkään, kunnes Kadrilta meni kuppi nurin ja tulisieluinen aikapommi iski DeBruskin jäihin taklaamalla ihonsa alle päässyttä DeBruskia poikittaisella suoraan päähän ulosajon arvoisesti.

Kadri käy kuultavana ennen peliä ja tulee saamaan todennäköisesti useamman ottelun pelikiellon kolttosestaan. Sentterin paikalle Mike Babcock istuttanee Kadrin poissaollessa joko Patrick Marleaun tai William Nylanderin.

Kohtalon ivaa ja Kadrin hölmöyttä on myös se, että Leafsin herra Aivopieru oli viime vuonna tähän samaan aikaan ulkona kolmesta pelistä saatuaan kolmen ottelun pelikiellon laitataklauksestaan Tommy Wingelsia kohtaan Bruins-sarjan avauspelissä.

Vuosi takaperin playoffsien avauskierroksella Bruinsille voitoin 4-3 tippunut Leafs kaatoi Game 3:ssa kotiluolassaan vieraansa 4-2 ottaen voitot myös Game 5:ssa ja Game 6:ssa.

Pelin luonne muuttuu Scotiabank Arenassa joka tapauksessa, kun Leafs on kuskin paikalla. Se lienee joka tapauksessa varmaa, että Babcock sotkee peluutusjärjestystä, sillä Leafs tarvitsee tähdilleen Tavaresille ja Matthewsille tehoja pelejä voittaakseen.

Todennäköisesti Tavares pelaa avausottelun tapaan Bergeronia vastaan. Matthewsin rinnalla jatkanee myös toisen ottelun tapaan Kasperi Kapanen, eikä siinä voisikaan pelata avauspelin tapaan Nylander, jos ruotsalainen ottaa Kadrin paikan kolmossentterinä.

Yksi asia sentään on aivan varmaa: herkullinen peli on jälleen tulossa. Sen verran raivoa ja kaunaa, suorastaan kytevää vihaa toisiaan kohtaan näistä joukkueista löytyy.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 5.5 maalia (varsinainen peliaika)

2.16
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.15
100% Bonus 100€ asti
2.15
100% Bonus 100€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
200€ voitontehostus
2.14
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
2.10
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti