SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Suomi – Tshekki: Ottaako Leijonat taas voiton Karjala-turnauksessa?
  • Roland
    Nilsson

Suomi – Tshekki: Ottaako Leijonat taas voiton Karjala-turnauksessa?

julkaistu: 08.11.2019 23:54

Leijonat kohtaa Karjala-turnauksen toisessa ottelussaan Tshekin Hartwall Arenassa lauantaina.

13:lla viime kevään kultaleijonalla kotiturnauksessa pelaava Suomen joukkue kaatoi nuhaisen esityksen jälkeen avausottelussaan Venäjän 4-3.

Jukka Jalosen suojateista puhtaat paperit saa ainoastaan tehokas ylivoima, loppua kohti suoraviivaistunut peliesitys sekä yksilöistä kahdesti osunut Harri Pesonen, Sakari Manninen (1+1) ja Jesse Puljujärvi (0+1), joka antoi mainion syötön Pesosen iskemään Leijonien voittonyyttiin.

Isäntien pakeista ensimmäistä kertaa Leijonia edustanut Kerhossa SM-kultaa keväällä vuollut Petteri Nikkilä voi olla myös debyytti-iltaansa enemmän kuin tyytyväinen Dynamo Moskovan Juuso Hietasen vierellä.

Juho Lammikon johtama ketju laidoillaan Kristian Kuusela ja Marko Anttila olivat jättäneet pohkeensa liigajäille. Rolle-setä on varma, että trio ruoskii itseään ja parantaa taatusti turnauksen edetessä.

Kristian Kuusela tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.70 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Juho Lammikko tekee maalin (sis. jatkoajan) @4.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Marko Anttila tekee maalin (sis. jatkoajan) @7.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Milos Rihan suojatit kaatoivat Tre kronorin 3-1 turnauksen avausottelussaan Tegera Arenalla, Leksandissa, Ruotsissa.

Zugin Jan Kovarin johtama Tshekin ykkönen osui ruotsalaisia vastaan kahdesti, kun maestron itsensä lisäksi myös Sparta Prahan laituri Michal Repik onnistui maalinteossa. Kovar niittasi osumansa ylivoimassa, Repik latasi lätyn puolestaan tyhjiin Tre kronorin hakiessa päätöserässä vimmatusti tasoitusta. Molempiin osumiin esityön teki ketjun kolmas lenkki, Metallurgin Andrej Nestrasil.

Tshekin avausmaalin Ruotsin maalissa torjuneen Bars Kazanin Adam Reidebornin selän taakse ampui Dynamo Moskovan Dmitrij Jaskin Kärppien puolustajan Jakub Krejcikin passista. Paperilla Jaskinin pitäisi edustaa Karjala-turnauksessa tsekkimiehistön parhainta A-ryhmää.

Tshekin joukkue koostuu useista tutuista kiekkoniiloista. Viimekautiseen tapaan Tshekin yksi ketju koostuu täysin Zohornan veljeksistä, kun kakkosnyrkkiä johtavan 31-vuotiaan Tomas Zohornan laidoilla pelaavat pikkuveljet Mlada Boleslavin 23-vuotias Radim ja Amurin 29-vuotias Hynek, joka vielä viime kaudella ihastutti tehoillaan kaikkia Pelicansin faneja.

Kärppien Krejcikin lisäksi Tshekin joukkueessa pelaa toinenkin Liiga-puolustaja, kun Jukureiden Jakub Galvas luutii nelosparissa.

Kupletin juoni tässä turnauksessa on se, että muut maajoukkueet ovat lähinnä kokeilujengeillä askissa ja Leijonien pitäisi olla paperin lisäksi myös käytännössä pari potkua vastustajiaan edellä.

Jos ja kun Jalonen on ripittänyt joukkuettaan Venäjä-voitosta huolimatta, ottaa Leijonat tänään turnauksen toisen voittonsa! Vuodentakainen Karjala-turnauksen (3-0) kolmen maalin kotivoiton uusinta ei ole kaukana.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Suomi (-1.5)

2.25
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.25
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.25
100% Bonus 100€ asti
2.20
100% Bonus 100€ asti
2.20
100€ ilmaisveto
2.20
100% Bonus 100€ asti
2.16
100% Bonus 200€ asti
2.16
100% Bonus 100€ asti
2.16
170€ Tervetulopaketti
2.10
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)