SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Steelers-Oilers: Kas näin heiluu reppu, ja reppu heiluu näin
  • Niko
    Mikkonen

Steelers-Oilers: Kas näin heiluu reppu, ja reppu heiluu näin

julkaistu: 09.10.2019 14:52

Steelers saa vieraakseen nuoren ja erittäin taitavan Oilersin. Öljymiehet ovat yksi sarjan ennakkosuosikkeja ja ovat Classicin sekä SPV:n kanssa ainoat joukkueet puhtaalla pelillä.

Steelers hävisi odotetusti Happeelle sunnuntaina. Ilman hirvinuttujen Jami Manninen olisi iskenyt 5+1, niin vierasvoitto ei olisi ollut kaukana. Kotijoukkueen suoritus oli yksinkertaisesti heikko.

Kuten yllä on mainittu, niin Oilers on puhtaalla pelillä ja 23 maalia kolmeen otteluun ei ole huono suoritus hieman rikkonaiselta ryhmältä. Niin Heikki Iiskolaa kuin Rasmus Markelin ovat edelleen sivussa. Kainulaiset Justus & Rasmus ovat takoneet yhteensä 15:sta tehopistettä kolmeen peliin. Nuorempi veljeksistä on yksi kolmesta pelaajasta, joka on sylkenyt maakeja yli kahden keskiarvolla.

Keskinäisest ottelut ovat maalien valossa olleet suhteellisen tiukkoja, mutta Oilers on huomattavasti paremmassa vireessä kuin Happee, joka voitti teräsmiehet loppujen lopuksi kolmella osumalla. Jos Oilers saa vahvan startin on kotijoukkueen selkäranka koetuksella ja yli kerran kahdesta peli päättyneekin yli kolmen maalin erolla vieraiden hyväksi

Oilers -3,5 @2,02

» Pelaa kohdetta Unibetillä!

Kummankin joukkueen peleissä on nähty 2-1 päättynyttä LASB-Steelers ottelua lukuunottamatta. Kaiken kukkuraksi Niko Nordström pelaa espoolaisten maalinsuulla ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja jonkin verran epävarmasti esiintynyt ja OLS:ia vastaan yhdeksän kertaa pallon selkänsä taakse päästänyt Kaapo Kettunen aloittaa kotijoukkueen veräjänvartijana.

Steelers tehnee ainakin pari osumaa ja vieraiden keskittymisen herpaantuessa on lukeman mahdollista nousta muutaman korkeammaksi. Öljymiehet eivät ottelua tule häviämään ja voikin kysyä, miksi Kainulaisen Justuksen hatulle ei ole kerrointa tarjolla? Vieraat pöllyttelevat suurinpiirtein kaksinumeroiset taululle.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» o11,5

1,85
100% Bonus 100€ asti
1,85
100€ ilmaisveto
1,85
100% Bonus 100€ asti
1,85
100% Bonus 100€ asti
1,81
100% Bonus 200€ asti
1,81
100% Bonus 100€ asti
1,81
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1,81
170€ Tervetulopaketti