SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Steelers-Karhut: Porilainen hulluus
  • Niko
    Mikkonen

Steelers-Karhut: Porilainen hulluus

julkaistu: 16.03.2019 10:40

Pudotuspelien ollessa hyvässä vauhdissa pelataan toisaalla vielä sarjapaikasta. Porin Karhut saapuvat Elenia Areenalle haastamaan Steelersin.

Lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä Karhut on saanut valmistautua karsintoihin jo hyvän tovin. Steelers puolestaan taisteli viimeiseen otteluun asti suorasta säilymisestä. Porilaisilla on tällä saralla siis pieni etu, vaikka runkosarja päättyikin jo kaksi viikkoa sitten. Kaiken lisäksi on ollut liikkeellä huhuja Ville Lastikan hyllyttämisestä. Lastikka on tänään merkattu kokoonpanoon, mutta huhujen todenperäisyys ja mahdolliset syyt luovat oman aspektinsa tapaukseen.

Runkosarjassa Steelers teki kolmanneksi vähiten maaleja. Käytännössä yhdessä Welhojen kanssa toisiksi vähiten, sillä taikurit tekivät vain maalin vähemmän kauden aikana. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen on toiminut hieman paremmin, sillä heillä oli kuitenkin toisiksi paras maaliero pudotuspelien ulkopuolelle jääneistä joukkueista.

Karhujen ongelmana taasen ollut nimenomaan puolustuspelaaminen. Selkeästi eniten päästettyjä maaleja (220) runkosarjassa, kun suoraan pudonnut Kooveekin päästi alle 200 häkkiä kauden aikana. Hyökkäyspäässä porilaisilta löytyy kuitenkin enemmän leveyttä kuin kotijoukkueelta. Kymmeneen tehopisteeseen ylsikin kaksitoista pelaajaa Karhuilta, kun teräsmiehiltä vastaavassa suorituksessa onnituneita oli vain kuusi kappaletta. Toisaalta Steelersin kovin kärki on porilaisten edellä.

Keskinäiset kauden aikana päättyivät kumpikin vierasvoittoihin jatkoajalla. Mitään ylijuoksua kummaltakaan joukkueelta on turha odottaa. Sarjan lähtökohdat ovatkin yllättävän tasaiset. Vaikka Steelers pelaa tänään kotonaan, niin eivät he ole näin suuria suosikkeja kuin kertoimet antavat ymmärtää. Jatkoaika ei olisi mikään yllätys, joten sen mahdollisuus kannattaa eliminoida.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Karhut ML

2,60
100% Bonus 100€ asti
2,60
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
2,60
200€ voitontehostus
2,60
100% Bonus 100€ asti
2,21
100% Bonus 100€ asti
2,21
100% Bonus 100€ asti
2,21
100% Bonus 200€ asti