SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Steelers-ÅIF: Kausi alkaa pudotuspeleillä
  • Niko
    Mikkonen

Steelers-ÅIF: Kausi alkaa pudotuspeleillä

julkaistu: 20.09.2019 17:09

Sarjan häntäpäähän ennakoidut Steelers ja sarjanousija ÅIF aloittavat ennakkoon hyvinkin tärkellä ottelulla. Kaikki mahdollisuudet on siihen, että tämä ottelu voi olla jopa ratkaisemassa suoran putoajan.

Ennakkoon monet ovat tuominneet sipoolaiset suoriksi putoajiksi. Tosin ei syyttä. Joukkue ei oikeastaan vahvistunut lainkaan kauteen lähdettäessä. Lähtöpuolella oli kuitenkin itsensä pääsarjatasolle pelannut ja viime viikonloppuna hatun tehnyt Kasper Tähkä, joka siirtyi Joensuuhun. Myöskään Mikko Piippo eikä Jyri Laine ole enää joukkueen vahvuudessa. Yhtään sateentekijää ei tullut tilalle, joten nousun myötä joukkue jopa heikkeni.

Hämeenlinnalaisetkaan eivät siirtomarkkinoilla juhlineet. Ville Lastikka karkasi odotetusti suurempiin ympyröihin Classiciin. Nico Jonaesson jäi hieman yllättäen Steelersiin. Ilmeisesti henkilökohtaiset syyt taustalla, joten tämä hänelle suotakoon. Lähtijöinä lisäksi muun muassa Santtu Pohjonen, Lauri Viitala, Samuli Grönfors sekä Atte Lahti. Paikkaajina toimivat pääsääntöisesti omat juniorit, joten jonkinlaiset katastrofin ainekset ovat olemassa, vaikka materiaali ei ole sarjan heikoin.

ÅIF:n eduksi voidaan laskea heikommasta materiaalista huolimatta se, että kausi on vasta alussa. Steelersin vaihtuvuus on ollut suurempaa eikä espoolaisten tarvitse muuttaa pelitapaansa yhtään mihinkään. Tiivistä puolustamista ja vastahyökkäyksiä.

Ottaen huomioon, että kyseessä on kauden ensimmäinen peli ja todennäköinen pieni nousijajoukkueen innostus, niin lähtökohdat otteluun ovat mielestäni tasaisemmat kuin kertoimet antavat ymmärtää. Tasoitus on siinä mielessä korkea, että viime kaudella Steelers voitti vain kahdesti vähintään kolmella maalilla. Näissä kahdessa ottelussa Classiciin siirtynyt Lastikka takoi yhteensä tehot 8+1.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» ÅIF +2,5

1,87
100% Bonus 100€ asti
1,87
100% Bonus 100€ asti
1,87
100% Bonus 100€ asti
1,65
170€ Tervetulopaketti
1,65
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1,65
100% Bonus 200€ asti
1,65
100% Bonus 100€ asti