SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
St. Louis Blues – Winnipeg Jets: Primetime-lätkässä Blues ja Jets taas vastakkain!
  • Roland
    Nilsson

St. Louis Blues – Winnipeg Jets: Primetime-lätkässä Blues ja Jets taas vastakkain!

julkaistu: 29.12.2019 18:07

NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueista St. Louis Blues ja Winnipeg Jets kohtaavat Primetime-aikaan kello 22 H&H-sarjan toisessa pelissään kahden päivän sisällä, nyt vuorostaan Enterprise Centerissä. Pari päivää sitten Blues kävi ryöstämässä voiton 5-4 jatkoilla Bell MTS Placessa.

Craig Beruben suojatit ovat olleet erittäin vakuuttavassa kunnossa, eivätkä turhaan pidä piikkipaikkaa hallussaan Läntisessä konferenssissa. Bluesin seitsemän peräkkäistä voittoa kertovat konseptien olevan enemmän kuin kunnossa tällä hetkellä. Kolme tuoreinta päänahkaa se on käynyt sitäpaitsi kaivamassa vierasaskeista.

Paul Mauricen miehistölle puolestaan edellinen kotitappio Bluesia vastaan oli sille jo toinen häviö peräkkäin ja neljäs tappio viidessä viime pelissä. Ja mitä erikoisinta, kaikki Jets on saanut selkäänsä neljästi nimenomaan kotiluolassaan Bell MTS Placessa. Ainoan voittonsa se otti Xcel Energy Centerissä, mistä se ryösti Wildilta 6-0 voiton.

Blues piti Jetsin muutama päivä sitten herran nuhteessa Bell MTS Placessa ollen askeleen pari koko ajan edellä. Jets pelasi tappiostaan huolimatta erinomaisen ottelun, mutta se ei päässyt missään vaiheessa niskan päälle, vaan joutui koko ajan takaa-ajoasemasta taistelemaan itsensä tasoihin, kunnes Blues tappoi pelin jatkoilla.

Bluesista Tyler Bozak onnistui kahdesti ja David Perron ratkaisi voiton jatkoilla. Jaden Schwartz rohmusi kolme syöttöpinnaa. Jetsistä Kyle Connor oli puolestaan kahden maalin mies ja Patrik Laine lisäsi myös pistesaldoaan kahdella maalisyötöllään nostaen kauden kokonaispistemääränsä jo 37 (14+23) pinnaan 36 ottelussa.

Jaden Schwartz tekee maalin (sis. jatkoajan) @4.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Patrik Laine tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.85 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Blues on voittanut neljä joukkueiden peräkkäistä kohtaamista. Viisi viimeisintä keskinäistä peliä ovat päättyneet yhden maalin marginaalilla toisistaan ja kolme niistä ei ole ratkennut varsinaisella peliajalla.

Blues lähtee seuraavaksi kolmen ottelun vieraskiertueelle vuodenvaihteen jälkeen, missä kohtaa Coyotesin, Avalanchen ja Golden Knightsin.

Jets piipahtaa Uudenvuodenpäivänä Pepsi Centerissä Avalanchen vieraana, isännöi sitten Leafsia, kunnes matkustaa neljän pelin kiertueelle Wildin, Canadiensin, Leafsin ja Bruinsin vieraaksi.

Tappioputkia vastaan betsaaminen on itsemurha, Bluesin kertoimet on painettu kuitenkin aivan liian alas niiden todennäköisyyteen nähden. Rolle-setä hakee tähän rohkeasti tasuria luottaen siihen, että hyvin toisensa tuntevat joukkueet hakevat ratkaisua neljännen kerran kuudessa kohtaamisessa jatkoajan tai rankkareiden kautta tiedostaen kuitenkin, että Bluesin kymmenestä edellisestä kotipelistä kaikki ovat ratkenneet suuntaan tai toiseen varsinaisilla peliajoilla.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» X

4.40
100% Bonus 200€ asti
4.40
100% Bonus 100€ asti
4.40
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
4.40
170€ Tervetulopaketti
4.35
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
4.35
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
4.35
100% Bonus 100€ asti
4.10
100% Bonus 100€ asti
4.10
100€ ilmaisveto
4.10
100% Bonus 100€ asti