SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Esa
    Virkki

Southampton – Wolves: Vierailla omat mahdollisuudet

julkaistu: 13.04.2019 14:00

Tänään Valioliigapäivän vihjeemme sijoittuu St. Marry’s Stadiumille, jossa vastakkain pelaavat Southampton ja Wolverhampton Wanderers. St.Marry’s tarjoaa jalkapalloilulle yleisimmät mahdolliset puitteet, kun kentän päälysteenä käytetylle Desso GrassMaster hybridille on piirretty 105X68 metrinen kenttä.

Kotijoukkue Southampton lähtee otteluun pienien paineiden keskellä, kun putoamisviivaan on matkaa vain viisi pistettä. Joukkueen pelaaminen oli koko alkukauden täysin hajutonta ja mautonta, mutta kevään tullessa joukkue on löytänyt peliinsä jonkinlaisen punaisen langan ja tulostakin on tullut. Soton on hyvä vastahyökkäysjoukkue, mutta tänään joukkueen täytyisi jälleen taistella myös pallonhallinnasta.

Sotonin lähtötilanne otteluun on varsin mukava, sillä joukkueen loukkaantumislista on kokolailla lyhyenläntä. Poissa ovat ainoastaan Mario Lemina ja Michael Obafemi. Näin ollen manageri Hasenhuttl saa käyttöönsä melkein parhaan mahdollisen miehistön.

Vierasjoukkue Wolves on ollut odotuksiin nähden erittäin hyvä koko kauden. Joukkueella on selkeä peli-identiteetti, johon koko joukkue on sitoutunut. Tämän lisäksi joukkueen poissaolotilanne on ollut koko kauden aivan huikea, siitä osoituksena tänäänkin joukkueen loukkaantumislista on aivan tyhjä.

Wolves manageri Santo Esposito saa siis tänäänkin valita pelaajansa täydesta kokoonpanosta ja se ei ole oikeastaan koskaan tiennyt vastustajalle hyvää. Erittäin kurinalaisesti pelaava vierasjoukkue on tällä hetkellä ehkä pieni altavastaaja otteluun, mutta se lähtökohta sopii Wolvesille ja joukkue on valmis tänäänkin yllätykseen.

Odotettavissa on tasainen ottelu, jossa kotijoukkue on painettu turhan isoksi suosikiksi. Tässä ottelussa vedonlyöjän täytyykin lähteä vierasjoukkueen kelkkaan. Isot riskit eivät yleensä koskaan kannata, joten mekin otamme lapulle pelitavan, joka tasapelillä palauttaa panoksemme pelitilille.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Wolverhampton Wanderers AH0/Draw not Bet

2.14
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.12
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.09
100% Bonus 200€ asti
2.09
100% Bonus 100€ asti
2.06
200€ voitontehostus