SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Ville
    Rahijärvi

Sheffield United – Aston Villa: Bramall Lanella kohtaavat kaksi sarjanousijaa

julkaistu: 14.12.2019 00:53

Lauantain kello viiden ottelussa kohtaavat kaksi sarjanousijaa, kun Chris Wilderin luotsaama Sheffield United kohtaa kotonaan Bramall Lanella toisen perinteikkään seuran Aston Villan. Sheffieldiläiset kaatoivat edellisessä ottelussaan vieraskentällä Norwichin, jossa se nousi tappioasemasta 1-2 voittoon. Tämä teki itseluottamukselle varmasti hyvää.

United on nyt kahdeksantena 16 pelatun ottelun jälkeen, joten ”Bladesilla” on pullat hyvin uunissa. Ero putoamisviivaan on seitsemän pistettä, eli välitöntä vaaraa sillä ei ole. Kotona Sheffield United on voittanut kahdeksasta matsistaan kolme ja hävinnyt neljä. Kertaalleen se on jäänyt tasapeliin.

Ennen viime sunnuntaista Norwich-voittoa Sheffied United ehti pelata neljä peliä ilman voittoa. Kaksi viimeisintä kotiottelua on sujunut myös voitoitta, kun se hävisi Newcastlelle (0-2) ja tasasi pisteet ManU:a vastaan (3-3).

Ranskalaishyökkääjä Lys Mousset sai kolhun edellisessä pelissä, mutta hän on toipunut pelikuntoon. Näinpä manageri Wilder saa jalkeille terveen joukkueen.

Aston Villa on pelannut voitoitta nyt kolme edellistä peliään ja seitsemästä viimeisestä pelistäänkin se on voittanut ainoastaan yhden. Tosin Villan otteluohjelma on hurja, sillä kolmessa viimeisessä matsissa vastassa on ollut kärkikuusikon joukkueita. Dean Smithin luotsaama Aston Villa rypee tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voitottomassa vierasmatsien putkessa, kun se saapuu Sheffieldiin.

Keskuspuolustaja Tyrone Mings ja laitapakki Matt Targett ottivat kumpainenkin osumaa viime ottelussa Leicesteriä vastaan ja heidän pelaamisensa lauantaina on epävarmaa.

Sheffield United otti Aston Villalta neljä pistettä kahdessa viime kaudella Championshipissä pelatussa kamppailussa. Joukkueiden välisissä mittelöissä on nähty runsaasti maaleja ja osumia voimme hyvinkin odottaa näkevämme niitä tälläkin kertaa. Sheffieldin puolustus on ollut melko vahva viime otteluissaan, mutta toisaalta joukkue on näyttänyt pystyvänsä luomaan paljon maalipaikkoja peleissään.

Maaleja on luvassa myös tällä kertaa , joten overista lähdetään liikkeelle.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia

1,79
100% Bonus 100€ asti
1,79
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,76
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,74
100% Bonus 100€ asti
1,73
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1,73
170€ Tervetulopaketti
1,73
100% Bonus 200€ asti
1,73
100% Bonus 100€ asti