SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Severstal – Jokerit:  Selvät sävelet?
  • Roland
    Nilsson

Severstal – Jokerit: Selvät sävelet?

julkaistu: 11.09.2019 15:07

Jokereiden kauden ensimmäinen vieraskiertue KHL:ssä käynnistyy keskiviikkona Tsherepovetsissa, missä se kohtaa Severstalin. Perjantaina ja sunnuntaina narrit pelaavat vielä Nizhni Novgorodissa ja Pietarissa, missä vastaan asettuvat Torpedo ja SKA ennen kuusipäiväistä pelitaukoa. Sen jälkeen Jokerit matkustaa vielä Dinamo Minskin ja Lokomotiv Jaroslavlin vieraiksi, ennenkuin pelaa seuraavan kerran kotiluolassaan TsSKAa vastaan kahden viikon kuluttua.

Jokereiden kaikki viisi seuraavaa vastustajaa tulevat samasta Läntisestä konferenssista, joista kaksi kaikenlisäksi samasta Bobrovin divisioonasta mukaanlukien Severstal ja SKA, joten jokainen otteluista on äärimmäisen tärkeä ja höntsäilyyn ei ole varaa.

Erikoistilanteissa tasaisissa vieraspeleissä on oltava tavanomaista terävämpi, varsinkin kun tuomarit tiirailevat kotijoukkueiden koiruuksia vieraitaan useammin sormiensa läpi.

Alkukaudesta on ollut selvää, ettei Antti Niemestä ole voittavaksi maalivahdiksi. Janis Kalninsin torjuessa maalinsuulla narrien pistetodennäköisyys nousee melkoisesti.

Jokereiden selviin tappioihin päättyneissä otteluissa Avangardia ja Bars Kazania vastaan Niemi oli koomassa joukkueensa maalinsuulla esityksen heijastuessa koko joukkueen otteisiin. Dinamo Riikaa vastaan tolppien väliin luistellut Kalnins sen sijaan palautti narreille peli-ilon ja tulos oli sen näköistä.

Severstal starttasi kautensa kolmella vierasottelulla. Ensin tuli lunta tupaan Jekaterinburgissa, missä Avtomobilist oli parempi 3-2 jatkoilla.

Seuraavaksi Andrei Razinin suojatit ottivat pataan Metallurgilta 2-4. Laituri Dmitri Markovin kahdesta repusta huolimatta isäntäjoukkue ratkaisi pelin tehokkaan ylivoimansa ansiosta maalaten kahdesti viidessä erikoistilanteessaan.

Kolmatta peliään ei Severstal enää hävinnyt vaan joukkue suorastaan nylki narrit avauskierroksella kaataneen Avangardin peräti 5-1. Jotain Severstalin leveydestä kertoo sekin, että punalamppua poltti viisi eri verkonheiluttajaa.

Toissailtana Severstal oli täysin sillassa kauden ensimmäisessä kotipelissään uuvuttavan reissun jälkeen TsSKAta vastaan, jolle hävisi 0-4. Gagarin Cupia puolustava TsSKA vei kaikki erät maalilaukauksineen 38-19 vierasaskista huolimatta.

Jokerit on vienyt joukkueiden neljä edellistä kohtaamista Tsherepovetsissa, mikä selittää osaltaan sen selvää suosikkiasemaa kertoimien valossa. Noihin statistiikkoihin ei pidä kuitenkaan sokeasti tuijottaa. Rolle-setä povaa sen sijaan ottelusta tasaista, vähämaalista, erikoistilanteissa ratkeavaa keitosta ja ottelu voi kääntyä kummalle tahansa.

 

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» U4.5 (varsinainen peliaika)

2.35
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.35
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.35
100% Bonus 100€ asti
2.33
100% Bonus 100€ asti
2.33
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.33
170€ Tervetulopaketti
2.29
100% Bonus 200€ asti
2.28
100% Bonus 100€ asti
2.28
100€ ilmaisveto
2.28
100% Bonus 100€ asti