SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Schalke 04 – Eintracht Frankfurt: Pystyykö heikkoja vierasotteita esittänyt Frankfurt kääntämään kurssiaan Schalken vieraana?
  • Ville
    Rahijärvi

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt: Pystyykö heikkoja vierasotteita esittänyt Frankfurt kääntämään kurssiaan Schalken vieraana?

julkaistu: 15.12.2019 01:36

Kuluva kausi on ollut erittäin hyvä Schalkelle –varsinkin jos sitä vertaa tuskaiseen viime kauteen. “Kuninkaansiniset” majailevat viidentenä Eurooppa-liigan paikkaan oikeuttavalla sijalla, eikä Mestarien liigakaan ole kuin kahden pisteen päässä. Viikko sitten Schalke hävisi niukasti Leverkusenille 2-1, mutta sitä ottelua edelsi viiden matsin tappioton putki. Edellinen peli oli viides perättäinen Schalken peli, jossa maaleja tehdään vähintään kolme.

Schalken kotivire on hyvä ja se on pelannut kuusi edellistä peliään Veltins Arenalla ilman tappioita. Vain hallitseva mestari Bayern München on pystynyt kukistamaan gelsenkircheniläiset omalla maaperällään ja sekin tapahtui jo elokuussa.

Marokkolaishyökkääjä Amine Harit on Schalken tehokkain pelaaja kuudella osumallaan ja kolmella maalisyötöllään. Hiljattain jatkosopimukseen sitoutunut pelaaja on ollut alati vaarallinen tällä kaudella ja hän tulee johtamaan joukkoja myös sunnuntain ottelussa.

Amine Harit tekee maalin ottelussa @3,20 Unibet

» Pelaa kohdetta Unibetilla!

Eintracht Frankfurt on parin viime kauden aikana noussut alemman keskikastin joukkueesta kärkipään ryhmäksi. Tämä syksy on kuitenkin sujunut alle odotusten ja joukkue löytyy tällä hetkellä vasta 12. sijalta. ”Kotkien” vierasvire on huolestuttava ja se on voittanut kuudesta matkapelistään vain yhden ja hävinnyt loput viisi. Onkin varsin mykistävää, miten Frankfurt pelaa kotonaan hyvin, mutta vieraissa dunkkuun tulee jatkuvasti.

Torstaina saksalaiset hävisivät Eurooppa-liigan kotiottelunsa Victoria Guimaraesille 2-3, vaikka johti peliä vielä puoliajalla.

Vaikka Frankfurtin vire on huono, on se pelannut hyvin Schalkea vastaan viime otteluissaan. Kuudesta viimeisimmästä yhteenotosta Frankfurt on välttänyt tappion jopa viidesti (4 voittoa, 1 tasuri).

Goncalo Paciencia on Frankfurtin paras maalintekijä kuudella rysällään.

Yleisesti ottaen Schalke on esiintynyt Frankfurtia vakuuttavammin tällä kaudella. Schalke on kova kotijoukkue ja sen vire on vahva. Lisäksi Kuninkaansinisten suoritustaso ei ole juuri heilahdellut, toisin kuin Frankfurtilla.

Frankfurt ei näillä näkymin ole yltämässä europeleihin ensi kaudeksi, sillä siltä puuttuu yksinkertaisesti riittävästi tasoa ja ryhmä on muuttunut selvästi viime kaudella hyvää tulosta Euroopan kentillä tehneesta joukkueesta.

Nämä kaikki seikat huomioiden, Schalke on kokonaisvaltaisesti vahvempi ryhmä tällä hetkellä ja kotona pelatessaan selkeä ennakkosuosikki.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Schalke 04

2,01
170€ Tervetulopaketti
2,01
100% Bonus 200€ asti
2,01
100% Bonus 100€ asti
2,01
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,00
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,95
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,94
100% Bonus 100€ asti
1,92
100€ ilmaisveto