SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
SC Freiburg – Bayern München: Maaleja luvassa Schwarzwaldin vuoristojen kupeessa?
  • Ville
    Rahijärvi

SC Freiburg – Bayern München: Maaleja luvassa Schwarzwaldin vuoristojen kupeessa?

julkaistu: 18.12.2019 18:27

Toiseksi viimeiseksi kierroksella ennen talvitaukoa Freiburgin vieraaksi saapuu hallitseva mestari Bayern München. Vähän yllättäen joukkueiden välinen ero sarjataulukossa on vain kaksi pistettä.

Viidentenä majaileva FC Bayern on pelannut melko sekavan kauden tähän mennessä, kun taas kuudentena olevan Freiburgin voi sanoa onnistuneen hienosti. 15 pelatussa sarjaottelussa se on pystynyt välttämään tappion jopa 11 kertaa, voittaen näistä seitsemän. Viime viikonloppuna Christian Streichin ryhmä hävisi niukasti Hertha Berlinille, vaikka peliesitys vieraskentällä olikin hyvä.

Sympaattisen rujo ja kulmikas Schwarzwald Stadion jää historiaan tämän kauden jälkeen Freiburgin muuttaessa isompaan kotiin ensi kaudeksi, joten  Bayern vierailee tämäniltaisella pyhätöllä nyt viimeistä kertaa. Isännät haluavat varmasti jättää ottelusta hyvän muiston niin historian kirjoihin kuin myös omille uskollisille kannattajilleenkin.

Freiburgin otteet kotona ovat olleet hyviä jossa se on pelannut nyt viisi peliä perätysten ilman tappioita. Kolmessa viimeisimmässä kotipelissään se on kukistanut niin Frankfurtin, Wolfsburgin kuin myös tämän hetken sarjakärjen RB Leipziginkin.

Freiburgin paras maalintekijä on tälläkin kaudella yhä edelleen Nils Petersen, jolla nyt kuusi osumaa plakkarissa.

Philippe Coutinho teki uransa ensimmäisen Bundesliiga-hattutempun viime viikonloppuna, kun Bayern München kukisti kotonaan Werder Bremenin 6-1. Bayern palasi näyttävästi jälleen voittokantaan hävittyäänsitä ennen Leverkusenille ja Mönchengladbachille.

Bayern Münchenin ottelut ovat olleet maalirikkaita tällä kaudella. Viimeisimmissä 11 sarjamatsissa on tehty jokaisessa yhteensä vähintään kolme maalia per peli, joten saman voi odottaa jatkuvan tänäänkin.

Robert Lewandowski on takonut tähän mennessä jo huimat 18 Bundesliiga-maalia.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat menneet Bayernin nuottien mukaan, sillä se on pelannut nyt kuusi viimeisintä otteluaan Freiburgia vastaan ilman tappioita, voittaen näistä neljä. Itseasiassa kun haitaria venyttää 32 viimeisimpään yhteenottoon, on Freiburg pystynyt voittamaan Bayernin vain kerran! Tämä on todella vaikuttava tilasto.

Puolustuksen luotettava ankkuripelaaja Javi Martinez kärsi edellisessä pelissä pelikieltonsa ja on pelikelpoinen tänä iltana.

Ottelusta sopii odottaa avointa taistelua pisteistä. Dortmund ja RB Leipzig tasasivat pisteet eilen sarjan kärkipään ottelussa, mikä oli hyvä uutinen sekä Freiburgille että Bayernille. Ero kärkeen ei kasvanut liiaksi.

Freiburg on pelannut erittäin hyvin kotonaan, mutta nyt sillä on vuori ylitettävänään kun hallitseva mestari saapuu kylään. Bayern on nälkäinen, mutta epävakaa.

Lähdetään liikkeelle ajatuksesta, että kumpikin seura osuu maalipuiden väliin vähintään kertaalleen. Hienoisesta kertoimien laskusta huolimatta, riski/tuotto -odottama on edelleen myönteinen.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät maalin

1,71
100% Bonus 100€ asti
1,71
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,70
100% Bonus 100€ asti
1,69
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1,69
170€ Tervetulopaketti
1,69
100% Bonus 100€ asti
1,69
100% Bonus 200€ asti