SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Saksa – Slovakia: Kuohuuko slaavilainen veri taas yli?
  • Roland
    Nilsson

Saksa – Slovakia: Kuohuuko slaavilainen veri taas yli?

julkaistu: 15.05.2019 16:48

A-lohkon myöhäisottelussa Kosicessa Saksa saa vastaansa MM-kisojen isäntämaan Slovakian.

Saksa toisti kahdeksan vuodentakaisen temppunsa kaadettuaan eilen Ranskan (4-1). Tuolloin vastaavat kinkerit pidettiin myös Slovakiassa ja Saksa voitti silloin kolme ensimmäistä otteluaan.

Toni Söderholmin komennuksessa sakut ovat edenneet eleettömän varmasti mitään ylimääräistä esittämättä ottaen niukat voitot Iso-Britanniasta (3-1) ja Tanskasta (2-1) ennen eilistä voittoa patonkimaasta.

Sakujen onneksi sen syömähammas Leon Draisaitl alkaa heräillä peli peliltä ja eilen Ranskaa vastaan 50 kaappia änärin runkosarjassa Edmontonille tulittanut iski jo kisojen toisen nyyttinsä ja useampiin pisteisiinkin olisi ollut tilaisuutensa, mutta rutiinivoittokin toki riitti.

Tämän ottelun voittaja tulee todennäköisesti sijoittumaan tämän lohkon neloseksi, ellei mitään ihmeellistä ja yllättävää tapahdu. Kisojen tunnelman takia olisi toki suotavaa, että tuo joukkue olisi Slovakia, mutta ei sakujakaan voi sulkea missään nimessä vielä ulos edes urheilullisin perustein. Sen verran potentiaalia joukkueesta löytyy, että tuo saattaa itseasiassa olla enemmän kuin todennäköistä.

Sakuista Draisaitlin ohella MM-historiaa kautta aikojen nuorimpana kaksi osumaa MM-kisoissa tehnyt Mannheimin 18-vuotias pakki Moritz Seider on ollut Söderholmin pakan yksi ehdottomista piristysruiskeista.

Coloradon tähtiveskari Philipp Grubauer vaihdettiin syystä tai toisesta eilisessä Ranska-pelissä sen puolivälin krouvissa syystä tai toisesta pois maalinsuulta Niklas Treutlen hypättyä puikkoihin siitä lähtien. Kahdessa ekassa pelissä torjuntavastuussa ollut Dusseldorfin Mathias Niederberger oli lepovuorossa.

Slovakia pelasi mainiot pelit molempia pohjoisamerikkalaisia jengejä vastaan. Jenkkien mentyä selvästi nurin (4-1), tuli ensin Leijonilta (2-4) kuonoon, mutta kanukit kaatoivat vaivoin slovakit 6-5. Slaavilainen veri tosin kuohahti pahasti yli, kun Mark Stone iski vaahteralehtipaidoille voittonyytin vain sekunti ennen pelin päättymistä.

Sparta Prahan sentteri Matus Sukel osui kerran jenkkejä ja kahdesti kanukkeja vastaan ja on isäntien ykkösmaalipyssy näissä kisoissa. Seurakaveri Adam Liska ja Tampa Bayn pakki Erik Cernak tulevat tosin vain maalin päässä aivan kintereillä.

Kaikki paineet ovat Craig Ramsayn suojateilla. Hurmioituneen kotilyleisön edessä pelaaminen voi kääntyä myös sitä vastaan, jos sakut saavat pelattua kylmästi sen omilla aseillaan.

Vihje voi vaikuttaa myös hasardilta eilisen sakujen luokattoman ylivoimapelin takia, missä Saksa ei onnistunut laittamaan laattaa maaliin edes kahden pelaajan ylivoimalla. Painetila kertoimesta puhumattakaan puoltaa betsaamaan kuitenkin slovakkeja vastaan.

Katso kaikki MM-lätkästä

» MM-lätkä 2019

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Saksa 1X

2.26
100% Bonus 100€ asti
2.26
100% Bonus 200€ asti
2.26
100% Bonus 100€ asti
2.16
200€ voitontehostus
2.16
100% Bonus 100€ asti
2.16
100% 100€
2.16
100% Bonus 100€ asti
2.12
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.10
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.