SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Ruotsi U20 – Suomi U20: Pronssit jaossa!
  • Roland
    Nilsson

Ruotsi U20 – Suomi U20: Pronssit jaossa!

julkaistu: 05.01.2020 12:39

Nuorten MM-kisojen päätöspäivänä Tshekin Ostravassa kohtaavat pronssimitaleista pelaavat Ruotsin ja Suomen kiekkonuoret.

Tomas Montenin suojatit kärsivät eilen kisojen ensimmäisen tappionsa, kun venäläiset kaatoivat Juniorkronornan 5-4 jatkoilla huippujännittävässä välierässä.

Leafsin varaus, Toronto Marliesin tehopakki Rasmus Sandin oli kaikki kaikessa välierässä ruotsalaisille, sillä nuorukainen oli jokaisessa Juniorkronornan maalissa mukana.

Kaksi osumaa ja neljä pistettä kerännyt Sandin julisti ennakkoon, että Venäjä on täynnä hyviä yksilöitä, mutta Ruotsilla on parempi joukkue. Toisin kuitenkin kävi. Ylpeys kävi lankeemuksen edelle.

Ruotsalaiset nousivat jo kahden maalin takaa rinnalle ja ohi 4-3 johtoon päätöserässä, mutta Valeri Braginin miehistö tuli vielä kerran tasoihin ja ratkaisi pelin jatkoilla.

Ruotsin välierän käsikirjoitus olisi voinut olla vallan erilainen, jos Juniorkronornan tehokkain peluri Nils Höglander ei olisi ottanut avauserässä pelirangaistusta typerästä päähänkohdistuneesta taklauksesta. Sinikeltaisten ykkösnyrkissä orvoksi jäänyt toinen maalinsylkijä Samuel Fagemo ei yhdestä maalista huolimatta löytänyt ilman ketjukaveriaan parasta teräänsä. Tänään Fagemon ei tarvitse enää tehdä piruettejaan orpona piruna.

Nils Höglander tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Samuel Fagemo tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Rasmus Sandin tekee maalin (sis. jatkoajan) @5.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Raimo Helmisen Pikkuleijonien välieräpeli Kanadaa vastaan oli käytännössä ohi, ennenkuin se ehti kunnolla alkaakaan. Suomalaisten kuorsatessa pelin alussa, karkasivat kanukit neljässä minuutissa kolmen maalin karkumatkalle ja lisäten johtoaan maalilla vielä ennen ensimmäistä erätaukoa ja loppu oli kosmetiikkaa.

Vaikka Pikkuleijonat ja epävarmasti torjunut Justus Annunen paransivat loppua kohti peliään kuin sika juoksua saivat suomalaiset lopulta selkäänsä peräti 0-5(!). Ensi kesän todennäköinen ykkösvaraus Alexis Lafreniere osui kahdesti.

Suomen harvoja ilonaiheita kanukkeja vastaan tarjosivat Sampo Ranta ja Matias Maccelli, mutta limput eivät pomppineet tällä kertaa suomalaisittain oikeisiin osoitteisiinsa.

Sampo Ranta tekee maalin (sis. jatkoajan) @6.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Matias Maccelli tekee maalin (sis. jatkoajan) @4.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Raipen on varmasti helppoa psyykata joukkueensa tänään huomattavasti välieräpeliä parempaan iskuun, sillä tuota alemmaksi ei voi enää vajota. Lisäksi alkusarjan niukka 1-2 jatkoaikatappio Juniorkronornalle suorastaan huutaa revanssia.

Rolle-setä on käytännössä varma siitä, että ruotsalaisille eilinen tappio Venäjälle oli suurempi shokki nieltäväksi ja sen käsittelyyn menee aikaa enemmän kuin vuorokausi. Tämä taas antaa Pikkuleijonille huomattavasti paremmat lähtökohdat lähteä hakemaan revanssia ja kaapia kisoista himmeimmät mitalit kotiin.

 

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Suomi U20 ML

2.80
100% Bonus 200€ asti
2.80
100% Bonus 100€ asti
2.80
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.80
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.80
100% Bonus 100€ asti
2.80
170€ Tervetulopaketti
2.75
100% Bonus 100€ asti
2.75
100€ ilmaisveto
2.75
100% Bonus 100€ asti