SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Real Madrid – Athletic Bilbao: Onko Los Blancos liian vahva Athleticille?
  • Roland
    Nilsson

Real Madrid – Athletic Bilbao: Onko Los Blancos liian vahva Athleticille?

julkaistu: 22.12.2019 06:51

LaLiga jatkuu Estadio Santiago Bernabeulla toisena olevan Real Madridin saadessa kotiluolaansa kahdeksantena olevan Athletic Bilbaon.

Zinedine Zidanen miehistö on kerännyt viidestä edellisestä pelistään 11 pinnaa ja tuoreimmassa ottelussaan Los Blancos kävi tuijottelemassa kiikareita El Clasicossa Barcelonan vieraana Camp Noulla hyvätasoisessa kärkikamppailussa viime keskiviikkona.

Tasaisessa ryppäässä LaLigan kuumimman kärkikolmikon takana sijoilla neljästä kahdeksaan kolmen pisteen sisällä toisistaan eurokentille mielii kovasti myös Athletic, joka on kerännyt viidestä viime ottelustaan lähes saman määrän pinnoja kuin Los Blancoskin eli vain pinnan verran vähemmän. Kaikenlisäksi Gaizka Garitanon suojatit tuijottelivat myös kiikareita edellisessä ottelussaan Eibaria isännöidessään San Mames Barrialla, Bilbaossa.

Isäntien rosteria heikentävät tänään edelleen belgialaisen pullamössövahvistuksen Eden Hazardin poissaolo hyökkäyksestä ja alakertaa verottaa edelleen partureiden kauhun, brassipakki Marcelon puuttuminen. Lisäksi keskikentän Casemiro meni ja otti Camp Noulla korttitilinsä täyteen ja kärsii tänään pelikieltoa.

Vierailta Oscar de Marcos on yhä ulkona alakerrasta, keskikentältä puuttuvat Ander Capa ja Iker Muniain. Capa korttitilin täyttymisen takia toisten nuollessa puolestaan haavojaan.

Poissaolot tasoittavat puntteja vieraiden suuntaan, mutta Zidanella on värkeissä varaa täyttää aukot vähintäänkin tyydyttävästi.

Kaksi kuulaa neljässä viime pelissään pussittanut Karim Benzema iski viime kevätkaudella hatullisen palloja vieraiden pussiin ja on vielä sellaisessa kunnossa, että ei jätä käyttämättä ainakin yhtä saamistaan tilaisuuksista.

Karim Benzema tekee maalin @1.70 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Bookkerit ovat saaneet tänäänkin Real Madridin kotonaan aivan liian suureksi suosikiksi, mikä on toki ymmärrettävää tuulipukukansan betsatessa sitä päät märkinä. Rolle-setä antaa vieraille kuitenkin oljenkorren rikkoa kuparisensa ja luottaa siihen, ettei tänään tuijotella enää kiikareita.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.98
100% Bonus 100€ asti
1.98
100€ ilmaisveto
1.98
100% Bonus 100€ asti
1.97
100% Bonus 200€ asti
1.97
100% Bonus 100€ asti
1.97
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.97
170€ Tervetulopaketti
1.91
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.91
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.91
100% Bonus 100€ asti