SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Ranska – Andorra: Kiusaako lilliputti myös suurta ja mahtavaa Gallian kukkoa?
  • Roland
    Nilsson

Ranska – Andorra: Kiusaako lilliputti myös suurta ja mahtavaa Gallian kukkoa?

julkaistu: 10.09.2019 15:13

EM-karsintojen H-lohkossa maailmanmestari Ranska kohtaa kotiluolassaan Stade de Francella lohkonsa heittopussin Andorran.

Didier Deschampsin suojatit ovat olleet yhtä kauneustahraa lukuunottamatta odotetun vahvoja lohkossaan, missä ovat voittaneet neljä viidestä ottelustaan iskien kaikissa voittopeleissään neljä reppua. Moldova (4-1) ja Andorra (4-0) kukistettiin vieraissa sekä Islanti (4-0) ja viime lauantaina Albania (4-1) lyötiin Stade de Francella suvereenien esitysten jälkeen.

Kesäkuussa Deschamps joukkoineen sai sen sijaan tylyn vastaanoton Konya Buyuksehir Belediye Stadyumulla, missä Turkki onnistui pöllyttämään Gallian kukkoa 2-0 Dusseldorfin pakin Kaan Ayhanin ja Romassa pelaavan keskikentän laiturin Cenzig Underin avausjakson osumien turvin.

Jos Deschamps lähti pisaaraakaan ylimielisenä viime kesänä rohmutun MM-kullan ylpistämänä näihin EM-karsintoihin, niin Turkissa koettu tumpelointi palautti kukot maanpinnalle ja Ranskassa herättiin viimeistään todellisuuteen.

Lauantaina Albania kaatui erinomaisen esityksen jälkeen Ranskan pyhätöllä Stade de Francella, missä kaikki muu kuin huono esitys olisi suoraan verrattuna kirkossa kiroiluun. Sitä ei vain tapahdu.

Vaikka Albania yritti pyristellä vastaan, ei ilman loukkaantunutta PSG:n kultapoikaa Kylian Mbappea pelanneilla isännillä ollut mitään vaikeuksia tuossa ottelussa. Barcelonan Antoine Griezmannilla oli varaa tumpeloida pilkkunsa pallon kutitellessa rimaa.

Bayern Münchenin Kingsley Comanin kaksi reppua sekä pitkästä aikaa täydet puolitoista tuntia pelanneen Olivier Giroudin ja uransa ensimmäisessä maaottelussa näyttöpaikan saaneen Lillen Jonathan Ikonen nyytit toivat Gallian kukolle selvän kotivoiton. Albanian Sokol Cikalleshin pilkusta pelin viimeisellä minuutilla tekemä kavennus oli pelkkää kosmetiikkaa.

Yhä ilman ainoatakaan osumaa nollakerhossa viiden pelatun kierroksen jälkeen lohkonsa hännillä olevat Jesus Alvarezin tai tuttavallisemmin Koldon suojatit piinasivat puolestaan lauantaina Turkkia Istanbulin Vodafone Arenalla.

Istanbulin räjäytti Fenerbahcen pakin vaihtomies Ozan Tufanin viimeistä edellisellä minuutilla iskemä ottelun ainokainen, mikä piti turkkilaisten nappikset vielä tukevasti EM-kisakoneen ovenraossa. Lohkon kärkikolmikko Ranska, Islanti ja Turkki taistelevat 12 pisteellä kahdesta kisalipusta, kun otteluja on vielä puolet pelaamatta.

Andorra on pelannut viidestä ottelustaan kolmesti kotonaan Estadi Nacionalilla, minne uteliaita silmäpareja on vaivautunut hädintuskin yhteen otteluun kolmetuhatta katsojaa paikalle, kahdesti puolet vähemmän. Tulokset ovat olleet sen mukaisia: Andorra-Islanti 0-2, Andorra-Albania 0-3 ja Andorra-Ranska 0-4. Kahdessa reissupelissä Josep Gomesin selän taakse on isketty vain yksi pallo, kun Turkin lisäksi Moldova löi piskuisen Andorran kotonaan.

Ranska ei tyydy tänäänkään pelkkään voittoon, vaan murskavoittoon. Ainoa jännitys lienee se, rapiseeko tuo edellämainittu neljän tehdyn osuman voittotaika tällä kertaa. Rollesetä luottaa siihen, että Gomes joutuu poimimaan ainakin viisi kuulaa verkostaan Stade de Francella. Niin, ja Ranska pelaa nollapelin. Rohkeimmat tavoittelevat isäntien nollaan luottaen jopa suurempia tasoitusvetoja lihavimmilla kertoimilla!

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ranska (-4)

1.83
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.83
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.83
100% Bonus 100€ asti
1.79
100% Bonus 200€ asti
1.79
100% Bonus 100€ asti
1.79
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.79
100% Bonus 100€ asti
1.79
100€ ilmaisveto
1.79
170€ Tervetulopaketti
1.79
100% Bonus 100€ asti