SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
PSG.LGD – OG: Kumpi raivaa tiensä finaaliin?
  • Toimitus

PSG.LGD – OG: Kumpi raivaa tiensä finaaliin?

julkaistu: 23.08.2019 13:08

Suuri Dota2:sen The International -turnaus on enää loppuhuipennuksia vaille valmis. Tällä hetkellä jäljellä on enään kuusi joukkuetta. Näistä neljä ottelevat alakaaviossa ja kaksi ylemmässä kaaviossa.

Huomenna lauantaina ylemmässä kaaviossa taistelevat finaalipaikasta PSG.LGD ja OG. Molemmat joukkueet ovat esittäneet loisto-otteita koko turnauksen ja ansaitsevat todellakin paikkansa näihin välieriin.

OG:n ei pitänyt olla suurimpia suosikkeja tänä vuonna, vaikka joukkue sensaatiomaisesti viime vuonna voittikin tämän samaisen turnauksen. Joukkue on kuitenkin näyttänyt turnauksen aikana, että mistään sattumasta ei ollut kyse.

Suomalaisittain lähtökohta ottelulle on todella jännittävä, sillä OG:ssa pelaa Topias “Topson” Taavitsainen ja Jesse “JerAx” Vainikka. Sama kaksikko oli voittamassa viime vuonna mestaruutta OG:n mukana. Pystyykö tämä kivenkova kaksikko, jopa uusimaan mestaruuden tässä erittäin kovatasoisessa turnauksessa?

PSG.LGD on OG:n tavoin ollut turnauksessa voittamaton. Vastakkain ovat siis kaksi tulikuumaa joukkuetta. Kamppailuun saadaan oikein maukkaat lähtökohdat, sillä juurikin nämä samat tiimit kohtasivat viimevuoden finaalissa. Ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä, jonka OG vei lopulta nimiinsä luvuin 3-2. PSG.LGD janoaa varmasti revanssia ja nyt siihen olisi oiva mahdollisuus.

Kaiken järjen mukaan tullaan näkemään todella tasokas ja kova taistelu tästä arvokkaasta finaalipaikasta. Tämänkaltaiset pelit venyvät monesti kolmanteen karttaan. Pidämme 2-0 voittoa melko epätodennäköisenä kummallekkaan joukkueelle ja lähdemme poimimaan lapulle kohteen yli 2,5 karttaa. Kertoimet ovat kahden tuntumassa, joten kohde on ainakin kokeilemisen arvoinen.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Yli 2,5 karttaa

2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
100% Bonus 100€ asti
2,00
100€ ilmaisveto
2,00
100% Bonus 100€ asti
1,91
100% ensitalletus 100€ asti
1,89
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti