SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: Pennsylvanian arkkivihollisten taisto!
  • Roland
    Nilsson

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: Pennsylvanian arkkivihollisten taisto!

julkaistu: 11.02.2019 19:07

Wells Fargo Centerissä kohtaavat Metropolitan divisioonassa Pennsylvanian arkkiviholliset Flyers ja Penguins.

Varsinaisen peliajan voitolla Flyers nousee neljän pinnan päähän Villi kortti-paikasta, mitä juuri Penguins pitää idässä hallussaan. Vastaavasti tappiolla viimeinen pudotuspelipaikka jatkaa Flyersilta jo kahdeksan pinnan päähän.

Viiden ottelun kotipelien sarjansa päättävällä Flyersilla on kymmenen peräkkäisen ottelun pisteputki päällä. Niistä voitot on saalistettu yhdeksän kertaa, ainoa tappio on tullut Kingseille rankkareilla.

Scott Gordonin menestysresepti kymmenen pelin pinnaputkessa on ollut varsin simppeli. Flyers on pitänyt erillään Claude Giroux’n, Sean Couturierin ja Nolan Patrickin saaden paremmin syvyyttä joukkueeseen. Jotain Flyersin tämän hetken syvyydestä kertoi viime pelissä sekin, että Ducksin kaatuessa 6-2, löytyi rosterista kuusi eri ukkoa maalintekijöiksi.

Noissa kymmenessä pelissä Flyersin tehomörssäri on ollut Sean Couturier, joka on rohmunnut noissa otteluissa seitsemän maalia ja 14 pinnaa.

Couturierilla on kuuden pelin (6. 4+5=9) piste- ja neljän pelin maaliputki päällä.

Sean Couturier tekee maalin @3.15

» pelaa kohdetta unibetilla

Sean Couturier tekee vähintään 2 pistettä @3.35

» pelaa kohdetta unibetilla

Jakub Voracek (10. 2+9=11), Giroux (10. 2+8=10), Patrick (10. 6+3=9) ja Travis Konecny (10. 4+5=9) ovat ahmineet pinnoja seuraavaksi eniten Couturierin jälkeen Flyersin tasaisessa kärkinelikossa.

Nolan Patrick tekee maalin @3.85

» pelaa kohdetta unibetilla

Claude Giroux tekee vähintään 2 pistettä @2.75

» pelaa kohdetta unibetilla

Jakub Voracek tekee vähintään 2 pistettä @3.05

» pelaa kohdetta unibetilla

Gordon myönsi, että Penguingsin tasoista joukkuetta vastaan saatetaan joutua laittamaan jossain vaiheessa peliä kultamunia samaankin koriin ainakin joksikin aikaa.

20-vuotias nuorukainen Carter Hart ottanut kahdeksan peräkkäistä voittoa. Flyersilla ei todellakaan ole ikävä loukkaantuneita Brian Elliottia ja Michal Neuvirthia, jos Hart jatkaa nykytahdilla!

Kolmen ottelun vieraskiertueensa päättävä Penguins palaa tämän pelin jälkeen kolmen ottelun ajaksi PPG PAINTS Arenalle, missä se kohtaa Oilersin, Flamesin ja NY Rangersin neljän päivän aikana.

Pittsburgh on saanut nenilleen neljästi peräkkäin, viimeksi pari yötä sitten Tampa Baylta niukasti 5-4 Amalie Arenassa. Tuossa ottelussa Sidney Crosby teki seurahistoriaa ohittamalla seuran omistajan, Mario Lemieux’n rajapyykin pelattujen ottelujen määrässä. Uusi ennätys on nyt 916 ottelua!

Penguins treidasi hiljattain Pantherseista rosteriinsa hyökkääjät Nick Bjugstadin ja Jared McCannin. Pesuveden mukana toiseen suuntaan menivät Derick Brassard ja Riley Sheahan.

Bjugstad aloitti Pittsburghissa kolmossentterinä, mutta on nyt saanut olla kakkosorkesterin kapellimestarina Evgeni Malkinin ollessa loukkaantuneena. Kokeilipa Mike Sullivan Bjugstadia jopa ykkösen laidassa Crosbyn vieressä Floridaa vastaan, sen kantamatta kuitenkaan hedelmää.

McCann on puolestaan nostettu nelosen laidasta kolmosen keskikaistalle. Kuten viimeaikaiset tulokset ovat osoittaneet, tuokaan järjestely ei ole ollut menestys.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella. Flyers kävi ryöstämässä pisteet 4-2 -voitolla PPG PAINTS Arenassa joulukuussa.

Satavarmaa on, että Pennsylvanian arkkivihollisten kohdatessa tunteiden vuoristoradalta ei voi välttyä ja kuppi menee jossain vaiheessa ottelua yli ja kovaa. Kun on runkosarjan ottelusta kyse, tanssiparejakin löytyy  ja kutsuun vastataan myöntävästi huomattavasti todennäköisemmin kuin playoffseissa.

Vieläkin todennäköisempää on, että joukkueet saavat paljon ylivoimaa ja niistä myös rangaistaan. Rolle-sedän mielestä tasaisissa pudotuspelien luonteenomaisissa peleissä erikoistilannemaalien todennäköisyys on korkea. Näillä molemmilla joukkueilla on myös kompetenssia riittävästi tuo rajapyykki rikkoa.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ylivoimamaaleja yli 1.5 kappaletta

2.25
100% Bonus 100€ asti
2.25
100% Bonus 100€ asti