SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Ottawa Senators – Winnipeg Jets: Palaako Jets takaisin raiteilleen?
  • Johannes
    Romu

Ottawa Senators – Winnipeg Jets: Palaako Jets takaisin raiteilleen?

julkaistu: 08.02.2019 23:12

Ottawa Senators saa vieraita lännestä, kun Winnipeg Jets saapuu Canadian Tire Centreen. Kiekko tippuu jäähän klo: 21:00 Suomen aikaa ja ottelu pelataan paikallista aikaa klo: 14:00.

Kotijoukkue Ottawa Senators jatkaa kolmen ottelun kotipelisarjaansa. Joukkue kellisti kotipelisarjan ensimmäisessä ottelussa vieraskiertuettaan kahlaavan Anaheim Ducksin maalein 4-0 ja sai näin hyvän startin. Tosiasia on kuitenkin se, että Senators -lauma ei pelaa tänä keväänä tosipelejä, sillä joukkue on viihtynyt koko kauden itäisen konferenssin kellariosastolla.

Ottawa Senators on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa ja Atlantin divisioonassa viimeisenä, 45 pisteellä. Siirtoikkuna on auki vielä reilut kaksi viikkoa ja Senators on ollut isoissa huhuissa mukana, kun puhutaan pajatson tyhjentämisestä. Joukkueen ykköstähdet Matt Duchene ja Mark Stone ovat herättäneet mielenkiintoa ja Ottawasta saatetaan kuulla uutisia lähipäivinä.

Duchene perässä on ainakin vierasjoukkue Winnipeg Jets, joka etsii maalijyvän kadottaneelle Patrik Laineelle syöttölautaa.

Ottawa pääsee kotiotteluunsa ilman suurempia loukkaantumisia, kun poissa on vain hyökkääjä Mikkel Boedker. Maalinsuulla aloittanee viime pelissä luukkua avannut Craig Anderson (90.39/3.55).

Ottawalla on edessään Jets -ottelun jälkeen kahden päivän huili. Joukkue kohtaa vielä Carolina Hurricanesin kotipelisarjan päätöspelissä.

Vierasjoukkue Winnipeg Jets saapuu kahden ottelun tappioputkessa Canadian Tire Centreen. Jets otti tukkaansa niin kotonaan San Jose Sharksille (2-3ja) kuin vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa Montreal Canadiensille (5-2). Jets päättää kolmen ottelun mittaisen idän kiertueensa sunnuntaina KeyBank Centeriin, missä joukkue kohtaa B2B -otteluiden jälkimmäisessä keitoksessa Buffalo Sabresin.

Jets on kahdesta tappiosta huolimatta läntisen konferenssin toinen ja joukkue johtaa Keskistä divisioonaa, 71 pisteellä.

Winnipeg Jetsin sairastuvalta löytyy hyökkääjä Nikolaj Ehlers. Puolustaja Josh Morrisseyn pelaaminen on epävarmaa ja kanadalaispuolustajan pelikunto ratkeaa lähempänä ottelua. Maalissa aloittaa Laurent Brossoit (94.03/2.09).

Paul Maurice on viilannut ykkösylivoimaansa uuteen uskoon, kun median hampaissa menneellä viikolla ollut Laine, on tiputettu alustavien tietojen mukaan kakkosylivoimaan. Laineen paikan ykkösylivoiman ”viiksellä” ottaa Jack Roslovic. Roslovicin maalista tarjoillaan kohtalaisen mukavaa kerrointa ja se poimitaan viihdevetona mukaan lauantai-iltaan.

Jack Roslovic tekee maalin @4.75 Unibet

» Pelaa kohdetta Unibetilla!

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa. Koska kyseessä on eri konferenssien välinen ottelu, tuo se aina oman haasteensa itse peliin. Ottawan edellisestä voitosta ei kannata vetää suuria johtopäätöksiä, sillä väsynyt Anaheim ei ollut mikään mittari.

Maurice on varmasti käynyt edellisen Montreal -ottelun huolella lävitse joukkueen kesken ja Jets tulee Canadian Tire Centreen aivan uudella ilmeellä. Jets on näistä kahdesta se, jonka peli on kokonaisvaltaisesti paremmassa formissa. Historia puoltaa vahvasti vierasjoukkueen voittoa, sillä Manitoban miehistö on voittanut viisi edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista.

Ottelun näyttää Viaplay

» tilaa viaplay

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Winnipeg Jets

2.15
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.00
100% Bonus 100€ asti
2.00
100% 100€
2.00
100% Bonus 100€ asti
2.00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.00
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.00
100% Bonus 100€ asti
2.00
100% Bonus 100€ asti