SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
OG – EvilGeniusis: OG pääsee kunnon testiin
  • Toimitus

OG – EvilGeniusis: OG pääsee kunnon testiin

julkaistu: 21.08.2019 20:49

The International 2019 -turnausta on jäljellä vielä neljä pelipäivää. Näissä Dota2:sen megakarkeloissa on yhä mukana kymmenen joukkuetta: Neljä joukkuetta ylemmässa kaaviossa ja kuusi joukkuetta alemmassa kaaviossa.

Ottelut jatkuvat jälleen huomenna. Ylemmän kaavion toinen ottelu on OG vastaan EG. Tämä ottelu alkaa huomenna iltapäivällä noin kello 16.00 Suomen aikaa.

OG on esittänyt turnauksessa loistavia otteita tähän mennessä. Joukkue selvitti alkulohkon lähes puhtaalla pelillä ja ensimmäisessä jatko-ottelussakin irtosi 2-0 voitto Newbeestä.

EG aloitti turnauksen hieman hitaasti, mutta on turnauksen edetessä nostanut pelinsä tason korkealle.Tämänpäiväinen 2-1 voitto Secretistä oli viimeinen varmistus sille, että joukkueella on realistisia mahdollisuuksia tässä huipputurnauksessa, jopa kolmen parhaan joukkoon.

Ottelulle tuo erityisen viihdyttävän lisämausteen se, että Tal “Fly” Aizik petti aikanaan OG:n ja siirtyi EG:n riveihin pelaamaan. Nyt olisi siis erityisen hyvä paikka maksella kalavelkoja suuntaan jos toiseenkin.

OG selvitti jatko-otteluiden ensimmäisen kierroksen melko vaivattomasti, mutta nyt on ensimmäinen kunnon vastus edessä. EG:llä on parhaillaan omat mahdollisuutensa, jopa voittoon asti. Ottelun omatessa todella tiukat lähtökohdat lähdemme pelaamaan sen puolesta, että ottelu venyy kolmeen erään.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Yli 2,5 karttaa

1,93
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti