SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
NY Rangers – Anaheim Ducks: Ottaako Rags Bounce Backin väsyneistä Duckseista?
  • Roland
    Nilsson

NY Rangers – Anaheim Ducks: Ottaako Rags Bounce Backin väsyneistä Duckseista?

julkaistu: 22.12.2019 06:44

NHL:n sunnuntain Primetime-ottelussa Suomen aikaa kello 19:30 kohtaavat MSG:ssä NY Rangers ja Anaheim Ducks.

Kolme ottelua peräkkäin ja neljä viidestä hävinnyt NY Rangers lähtee kaikesta huolimatta paremmista lähtökohdista Madison Square Gardenin iltapäiväotteluun Ducksia vastaan, jolle peli on B2B-ottelu eli toinen peli peräkkäisinä päivinä sekä jo neljäs vierasottelu viidessä päivässä.

Kaikenlisäksi Ducks uurasti eilisessä iltapäiväpelissään NY Islandersin kaataessaan viimeiseen asti, kun se kaatoi saarelaiset pitemmän kaavan kautta 6-5 rankkareilla Nassau Veterans Memorial Coliseumilla värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Kahden ottelun tappioputkensa katkaissut Ducks jää MSG:n ottelun jälkeen myös kuuden päivän joulutauolle, sillä se on seuraavan kerran askissa vasta 28.päivå, kun se kohtaa kotonaan Honda Centerissä Vegasin. NY Rangers piipahtaa vielä Wells Fargo Centerissä Flyersin vieraana vielä jouluaattoaamuyönä Suomen aikaa.

Joukkueet kohtasivat kahdeksan päivää sitten Honda Centerissä, missä Ducks pöllyytti vieraitaan 4-3 rankkareilla ruotsalaisten näytellessä tuossa ottelussa isoa roolia.

Kerran varsinaisella peliajalla onnistunut isäntien Jakob Silfverberg ampui ratkaisevan voittomaalin voittolaukauskisassa. Ragsin sinikeltainen sentteri Mika Zibanejad osui kahdesti varsinaisella peliajalla ja oli rankkareissa joukkueensa ainoa onnistuja.

Silfverbergin maalin myötä Ducks-laituri on rohmunnut pisteitä kuudesti seitsemässä edellisessä ottelussaan (3+3). NY Rangersista Artemi Panarin on yltänyt myös kuuden ottelun pisteputkeen, missä on rohmunnut peräti seitsemän häkkiä ja kymmenen pistettä. Zibanejad on puolestaan neljän ottelun pisteputkessa (4+3).

Artemi Panarin tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Artemi Panarin tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.20 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Mika Zibanejad tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @2.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jakob Silfverberg tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.80 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Isäntien leiristä on vahvistettu, että Henrik Lundqvist (7-7-3, 3.13, 91.2%) aloittaa Ragsin maalinsuulla.

Ducksilla John Gibson (11-14-2, 2.88, 90.7%) oli eilen maalissa ja tämä ilta olisi jenkille jo kolmas peli viidessä päivässä, joten vieraiden tolppien välissä nähdään todennäköisesti tänään maanmies Ryan Miller (4-4-2, 3.02, 90.38%), joka on saanut kuonoonsa viisi kertaa kuudessa viime startissaan.

Otteluohjelma, revanssin ottaminen ja Bounce Back-asetelma puoltavat kaikki tänään NY Rangersin suosikkiasemaa betsaamaan Ducksia vastaan MSG:ssä. Isännät ovat kaataneet ankkalauman viidesti peräkkäin kotiluolassaan, joista neljästi varsinaisella peliajalla vähintään kahden maalin marginaalilla.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» NY Rangers (-1.5)

2.80
100% Bonus 200€ asti
2.80
100% Bonus 100€ asti
2.80
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.80
100% Bonus 100€ asti
2.80
100€ ilmaisveto
2.80
170€ Tervetulopaketti
2.80
100% Bonus 100€ asti