SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Norwich – Chelsea: Jatkuuko Pukki Partyt kotikentällä

julkaistu: 24.08.2019 10:24

Tänään sarjanousija Norwich jatkaa Valioliigataivaltaan jälleen Carrow Roadilla, kun todella haastavan alkukauden ohjelman saanut joukkue kohtaa kolmannessa ottelussaan Chelsean. Ottelu pelataan Suomen aikaa jo 14.30, joten Norwichin sää on vielä asteen verran helteen puolella. Alustana toimii Englannissa tällä kaudella todella suosittu Desson hybridinurmi, joka ei hidasta näköjään peliä kuumallakaan säällä juuri ollenkaan.

Kotijoukkue on alkukauden valopilkku. Varsinkin suomalaisittain hienointa on tietysti se, että Norwichin menestyksen keulakuvana on esiintynyt heti kauden alusta asti Teemu Pukki. Suomalainen onkin kahden kierroksen jälkeen sarjan maalipörssin kärjessä laitettuaan pallon neljästi vastustajan maalipuiden väliin.

Monet allekirjoittanut mukaan lukien odotti Norwichin muuttavan pelitapaansa puolustavammaksi varsinkin suurempia seuroja vastaan, mutta joukkueen manageri Daniel Farke näytti näiden odotusten olevan täysin turhia jo ensimmäisessä ottelussa, kun joukkue heitti hurlumhei vaihteen päälle Liverpoolia vastaan vierasottelussa. Tästä ottelusta tietysti jäi odotusten mukaisesti luu käteen aika tylysti, mutta joukkue näytti, että se pystyy luomaan maalipaikkoja jopa Anfieldilla.

Toinen ottelu Newcastlea vastaan olikin varsinaista tykitystä. Joukkue oli parempi joka osa-alueella ja Pukin hattutemppu raateli vastustajan täysin luille. Ottelun ainoa ajattelemisen arvoinen asia on se, että kertoiko pelin kulku enemmän Norwichin vai Newcastlen tasosta. Ainakin se kertoi sen, että Norwichin taso on tällä hetkellä huomattavasti parempi.

Joukkueen poissaololista on hieman erilainen joka paikassa, mutta ainoa varma poissaolija on joka tapauksessa Onel HernandezJosip Drmicin ja Christoph Zimmermannin paluuta odotetaan tosissaan vasta kuun viimeinen päivä pelattavaan otteluun, mutta miesten pelaaminen tänään ei olisi maailman suurin yllätys. Adam Idah ja Ibrahim Amadou osallistuvat tänään vielä lääkärin ja fyssarin testeihin, joista kaikella todenäköisyydellä pelilupa irtoaa jo täksi päiväksi. Timm Klose ja Jamal Lewis kirmasivat puolestaan harjoituksissa jo kun varsat laitumilla, joten nämä pojat ovat pelikunnossa.

Norwich lähtee tänäänkin hyökkäämään ja joukkueen maalipaikat tuppaavat osumaan yleensä Pukin jalkaan. Kun Pukin maalin kerroin veivataan jälleen päälle 2.4 tasolle, niin heivataan pieni viihdeveto lapulle ja täräytetään tulille seuraava kohde.

Teemu Pukki tekee maalin @2.46

» Pelaa kohdetta casinowinnerillä

Vierasjoukkue Chelsea on tietysti ottelun ainoa suosikki. Suurella rahalla rakennettujen joukkueiden sekaan kuuluva Chelsea haluaa tälläkin kaudella kuulua niiden joukkueiden joukkoon, jotka nappaavat paikan ensi vuoden Mestarien Liigaan ja se vaatii lähtökohtaisesti paikkaa neljän joukossa Valioliigan tällä kaudella.

Pelaajatilanne Chelsealla on joukkueen leveyteen nähden siedettävä. Varmat poissaolijat ovat Reece JamesMarco van Ginkel ja Ruben Loftus-Cheek. Lisäksi Callum Hudson-Odoin pelaaminen ennen syyskuuta olisi yllätys, mutta mies joka tapauksessa oli jo jonkinlaisella sisäsyrjällä harjoituksissa, joten aivan varmaa miehen poissaolo ei ole.

Antonio Rudigein paluuta odotetaan viikon päähän, mutta miehen kunto on siihen nähden yllättävän hyvä jo nyt, joten pelaaminen tänään ei olisi kova ihme. N’Golo Kanten nimi roikkuu edelleen epävarmojen pelaajien joukossa, ja mies osallistuu tänään vielä kuntotestiin, mutta on varmasti jälleen valmentajan käytössä, mikäli valmennus häntä kokee tarvitsevansa.

Chelsean alkukausi on ollut vaihteleva. Ensin tuli turpaan ManU:lta oikein tunteella, mutta siinä peliesitys ei ollut lukemien arvoinen. Seuraava ottelu Poolia vastaan Super Cupin finaalissa antoi jälleen toivoa paremmasta, mutta kotitappio Leicesteriä vastaan on jälleen tuloksellisesti vaikea nieltävä, vaikka rehellisesti sanottuna Leicesterin alkukauden pelaaminen on kyllä hyvän näköistä. Chelsean ainoa miinus on se, että puolustaminen ei ole aivan sarjan vakuuttavinta ollut ja tämän takia myös meidän valintamme on seuraava.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Norwich - Chelsea: Yli 3.0 maalia

2.00
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.00
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.98
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.98
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.