SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Norwich – Aston Villa: Taistelu sarjapaikasta jatkuu

julkaistu: 05.10.2019 11:46

Tänään Carrow Roadilla kotiyleisön odotukset ovat jälleen Pukki Partyn jatkumisessa, kun Teemu Pukin tähdittämä kotijoukkue Norwich kohtaa Aston Villan. Nyt kun Englannissa on alkanut sää hiljoksiin olemaan aika vaihteleva, niin on hyvä todeta, että tänään siltä suunnalta ei ole luvassa muuttujia Norwichissa.

Kotijoukkue on pelannut Carrow Roadilla yleisesti hyviä otteluita ja joukkueen ollessa terveenä kyseiseltä kentältä onkin todella vaikea noutaa pisteitä. Tällä hetkellä kotijoukkue on kuitenkin erittäin hankalassa asemassa, koska poissaolojen määrä on vähintäänkin riittävä, kun sairastupa on vähintäänkin tarpeeksi täysi.

Norwichin varmat poissaolijat tänään ovat Timm Klose, Christoph Zimmermann, Onel Hernandez, Tom Trybull, Tim Krul ja  Grant Hanley. Heidän lisäksi Mario Vrancic, Alexander Tettey ja Ralf Fahrmann ovat vielä reippaasti puolikuntoisia ja heidän paluu on todenäköisempää vasta 19. päivä, kuin tänään. Myös Jamal Lewis ja Todd Cantwell ovat vielä hivenen puolikuntoisia, mutta pystyvät tarvittaessa pelaamaan tänään. Ben Godfrey oli eilisissä harjoituksissa jo täydessä kunnossa ja pystyy pelaamaan tänään.

Aston Villan puolella sairaslista on mukavaa katsottavaa, kun tänään poissa ovat ainoastaan Jonathan Kodjia ja ilmeisesti myös James Chester. Henri Lansbury, Matt Targett, Wesley Moraes Ferreira da Silva ja Tyrone Mings ovat puolestaan kaikki harjoitelleet jo jonkin aikaa täysipainoisesti ja ovat tänään manageri Dean Smithin käytettävissä.

Aston Villan kausi on lähtenyt monien odotuksiin nähden vähän nihkeästi, mutta henkilökohtaisesti odotinkin, että melkein uusiksi kesän aikana kasattu muukalaislegioona vaatii alkukaudesta hieman aikaa, ennen kuin peli loksahtaa uomiinsa. Kaksi viimeistä ottelua Brightonia ja Burnleytä vastaan ovatkin näyttäneet paremmilta ja näyttäisi siltä, että hiljalleen kauden mittaan Aston Villa jättää putoamistaistelun selkänsä taakse hitaasti, mutta varmasti.

Norwich näytti jo viime ottelussa, että tästä määrästä poissaoloja joukkue ei meinaa millään selvitä ja kun tänäänkin on vastassa materiaaliltaan parempi joukkue, niin elämästä ei tule helppoa edes kotikentällä. Kyseessä on mielestäni täysin kolikonheitto kamppailu ja yli kakkosen kertoimella kannattaa aina heittää kolikkoa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Aston Villa Draw Not Bet / AH 0

2.15
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.12
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.12
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100€ ilmaisveto
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.07
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.07
100% Bonus 200€ asti
2.07
100% Bonus 100€ asti
2.07
170€ Tervetulopaketti