SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Nizhni Novgorod – TsSKA Moskova: Vieraat ennakkosuosikkeja
  • Toimitus

Nizhni Novgorod – TsSKA Moskova: Vieraat ennakkosuosikkeja

julkaistu: 11.09.2019 16:45

Tämän kauden KHL:ssä Läntiseen konferenssiin omasta mielestään varmasti joutunut kotijoukkue saa tänään vastaansa yhden sarjan kovemmista vastustajista, kun Moskovan TsSKA jatkaa kolmen pelin vieraskiertuetta kohti Nagorny Areenaa. Viime kaudella seitsemänneksi Itäisessä konferenssissa tullut joukkue joutuukin tällä kaudella venymaan parhainpaansa, mikäli pleijarit joukkuetta kiinnostaa.

Nizhni Novgorod lähti kauteen kanadalaisvalmennuksessa, kun David Nemirovsky toimii joukkueen pääkäskijänä. Tämä näkyy myös joukkueen pelaajavalinnoissa, kun pelillisesti suurimmat ulkomaanavut on noudettu Kanadasta. Paul Szczechura ja Quinton Howden on pystyneet oman rastinsa kantamaan, mutta Chay Genowayn suorittamisessa olisi alkukauden osalta hieman parantamisen varaa.

Novogorodin suurin huoli tuntuu olevan maalivahtiosasto, jossa viime kaudella Davosissa vielä pelannut Anders Lindback on aloittanut kauden kokolailla nihkeästi. Uransa aikana NHL:ssäkin käynyt Lindback ei ole koskaan kuulunut henkilökohtaisiin suosikkimaalivahteihini, mutta myös miehen recordit ovat sitä luokkaa, että ei se nyt ihan ole homma mennyt niin kuin elokuvissa. Joukkueen kakkosmaalivahti Andrei Tikhomirov on puolestaan lähes VHL-tason seppä, joten Lindvackin tason nosto on erittäin tärkeä joukkueelle.

Vierasjoukkue TsSKA on jälleen mukana mestaruustaistossa loistavalla joukkueella. Varsinkin joukkueen ykköskenttä Vey, Grikorenko ja Kaprizov ovat kiistatta sellainen kolmikko, jota ei tässä sarjassa jokainen joukkue kesytä. Näihin joukkueisiin kuuluu isolla todenäköisyydellä myös tämän päivän vastustaja Nizhni Novgorod.

TsSKA ei koskaan leiki puolustuksen kustannuksella ja joukkueen valmentaja Igor Nikitinin tyylissä on jotain vanhoja neuvostoajan piirteitä. Voitto on aina voitto, on se sitten vieras tai ruma. Voittoa kunnioitetaan ja siinä mielessä joukkueen pelaaminen tasoituksella voi olla aina uhka tai mahdollisuus. Tänään tasoero on kuitenkin sitä luokkaa, että uskomme sen olevan mahdollisuus. Vierasjoukkue on nopeampi luistimella ja jopa teknisempi joukkue. Näin ollen pelivalintamme on selvä.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Moskovan TsSKA -1.5 maalia

1.91
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.91
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.88
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.88
100% Bonus 200€ asti
1.88
170€ Tervetulopaketti
1.87
100% Bonus 100€ asti
1.85
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.80
100% Bonus 100€ asti
1.80
100% Bonus 100€ asti
1.80
100% Bonus 100€ asti
1.80
100€ ilmaisveto