SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
NiP- Sprout: Sujuuko ruotsalaisten peli vieläkään?
  • Severi
    Savolainen

NiP- Sprout: Sujuuko ruotsalaisten peli vieläkään?

julkaistu: 12.10.2019 12:53

ESL Pro League ja B-lohkon ottelu kyseessä. Vastakkain ovat ruotsalaisjoukkue NiP ja saksalainen Sprout. Ottelu alkaa Suomen aikaan noin kello 19.25. Ottelu pelataan totutusti Bo3-muodossa, niin kuin kaikki kyseisen liigan alkulohkon kamppailut.

NiP aloitti eilen urakkansa liigassa häviämällä Heroicille suoraan erin 2-0. Ottelu oli alusta asti Heroicin hallussa ja ruotsalaisten pelistä ei jäänyt oikeastaan muuta hyvää sanottavaa, kuin pienimuotoinen comeback yritys Nuken CT-puolella.

Sprout aloitti liigan häviämällä Vitalitylle luvuin 1-2. Sprout esitti ottelussa pirteitä otteita, vaikka hävisikin oman karttavalintansa hyvän alun jälkeen. Joukkue onnistui kuitenkin yllättämään Vitalityn heidän omassa kartassaan ja ratkaiseva Inferno-kartta alkoi myös ihan hyvin, kunnes vastaan tuli seinä nimeltä Mathieu “Zywoo” Herbaut. Varsinkin AWP-mies Florian “syrsoN” Rische esitti todella näyttäviä otteita kahdessa ensimmäisessä kartassa.

Ottelun karttavalinnoissa bannataan melko varmasti ainakin Vertigo. Muita mahdollisesti poistettavia karttoja ovat esimerkiksi Overpass ja Nuke. Oikeastaan kaikki muut kartat, kuin Vertigo ovat tänään mahdollisia ja ainakin Dust2-karttaa pelataan todennäköisesti.

Sproutin eiliset hyvät otteet ja NiPin jo pitkään jatkunut ailahtelu, antavat mielestäni hyvät mahdollisuudet tänään saksalaisten yllätys voitolle. Sprout voitti kaksi kuukautta sitten joukkueiden välisen kamppailun luvuin 2-0 ja tänäänkään voitto ei liene mahdottomuus.

Bookkerit tarjoavat Sproutin voitosta parhaillaan reilusti yli kahden kerrointa, joka on mielestäni ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. NiP on tietenkin ennakkosuosikki ottelussa ja omaa kyllä potentiaalia, mutta jo pitkään jatkuneet ongelmat voivat hyvinkin saada tänään jatko-osan.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Sprout

2,25
100% Bonus 100€ asti
2,25
100% Bonus 100€ asti
2,25
100% Bonus 100€ asti
2,25
100€ ilmaisveto
2,10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,10
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2,10
100% Bonus 100€ asti
2,09
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,05
100% ensitalletus 100€ asti