SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Newcastle – Arsenal: Vaikuttaako sääolosuhteet liikaa otteluun

julkaistu: 11.08.2019 12:34

Päivän toinen poiminta Valioliigasta sijoittuu Sports Direct Areenalle, jossa Newcastle isännöi Arsenalia. Wengerin ajan jälkeen Arsenalin kannattajat odottavat menestystä, mutta Unai Emeryn alaisuudessa oleva joukkue on realistisesti tilanteessa, jossa sijoittuminen sijoille 4-6 on jo hyvää suorittamista.

Newcastlen sää näyttäisi tänään antavan 50% todenäköisyydellä vettä ja parhaillaan vettä saattaa kertyä jopa 3milliä tunnissa, eli suomeksi sanottuna, kun Esterin kuuluisimmasta reiästä. Muuten tunnetummalta nimeltä St James’ Park antaa ottelulle hyvät olosuhteet ottelun läpiviemiseen, mikäli kentän pohja vain imaisee taivaalta luvatun vesimäärän.

Newcastle lähtee kauteen muutaman uuden hankinnan saattelemana, kun 22-vuotiaat Joelinton ja Allan Saint-Maximin liittyivät joukkueeseen. Näistä Joelinton on kohtalaisen puhdas ysipaikan pelaaja, kun taas Saint-Maxim viihttyy enemmän oikean linkin paikalla. Tämän kaksikon pitäisikin korvata Ayoze Pérezin ja Joselun poistuminen joukkueesta. Myös Frankfurtista lainalle saapunut Jetro Willems pystyy varmasti hoitamaan oman tonttinsa vasemman puolustajan roolissa.

Tänään joukkueen rosterista poissa ovat Lejeune, Colback, Yedlin ja Carroll. Kolhuista kärsivät Ritchie ja Gayle ovat valmennuksen käytettävissä. Näistä Gaylea tuskin nähdään ainakaan avauksessa vielä tänään.

Arsenal oli erittäin aktiivinen varsinkin siirtoikkunan ensimmäisenä päivänä, mutta ensimmäiseen otteluun joukkueen poisssaololista on valtava. Muutenkin kärkijoukkueista kapeimmalla rosterilla operoivan Arsenalin miehistöstä puuttuvat Kolasinac ja Özil puuttuvat henkilökohtaisista syistä.

Uudet pelaajat Smith-Rowe ja Tierney eivät ole vielä käytettävissä ja loukkaantuneena olevat Mavropanos, Bellerin ja Holding ovat poppariosastolla loukkaantumisten seurauksena. Myös Pepe, Lacazette, Elneny ja Ceballos kärsivät kolhuista, mutta nykyisessä pelaajatilanteessa ainakin osa miehistä on ilmeisesti pakko laittaa kentälle.

Arsenal on ottelun suosikki, mutta poissaolot haukkaavat kyllä suuren osan joukkueen tehoista ja Emeryllä onkin edessä niin sanottu selviytymisottelu, jossa voitto millä tahansa lukemilla aiheuttaa varmasti leveähkön hymyn managerin kasvoilla. Mikäli sääennusteet pitää paikkaansa ja kentälle saadaan vettä vielä kaiken lisäksi ämpäritolkulla on tämän hetken maaliodottama otteluun aivan liian suuri. Tämän takia me laitamme ilmoille yhden lisävedon päävetomme lisäksi.

Newcastle – Arsenal ensimmäinen jakso 0-0 @3.05

» Pelaa kohdetta netbetillä

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Newcastle - Arsenal: Alle 2.5 maalia

2.10
170€ Tervetulopaketti
2.10
100% Bonus 200€ asti
2.10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.10
Talleta 10€ saat 60€ pelirahaa!
2.10
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.05
100% Bonus 100€ asti
2.05
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.05
100% Bonus 100€ asti
2.05
100% Bonus 100€ asti
2.05
100€ ilmaisveto
2.05
100% Bonus 100€ asti