SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
New York Islanders – Colorado Avalanche: Aamupäiväottelu Barclays Centerissä!
  • Johannes
    Romu

New York Islanders – Colorado Avalanche: Aamupäiväottelu Barclays Centerissä!

julkaistu: 09.02.2019 00:19

New York Islanders saa vieraita lännestä, kun Colorado Avalanche saapuu Barclays Centeriin. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo: 20:00 ja paikallista aikaa klo: 13:00.

Kotijoukkue New York Islandersilla on edessään B2B -ottelut kotiaskissaan. Joukkue kohtaa sunnuntaina niin ikään aamupäiväottelussa Minnesota Wildin. Saarelaiset palasivat takaisin voittokantaan edellisessä ottelussa, kun joukkue voitti vähämaalisen ottelun jälkeen arkkivihollisensa New Jersey Devilsin(1-2rl).

Tämän kauden ehdoton sensaatiojoukkue marssii kohti kevään tosipelejä hyvissä asemissa, kun saarelaiset ovat itäisessä konferenssissa kolmantena ja joukkue johtaa Metropolin divisioonaa, 68 pisteellä.

Saarelaisten sairastuvalta löytyy hyökkääjä Andrew Ladd sekä puolustaja Thomas Hickey. Ladd lähenee pikkuhiljaa pelikuntoa ja kanadalaishyökkääjän pelikunto ratkennee lähempänä ottelua. Maalissa aloittanee ykkösmolari Robin Lehner (93.15/2.02).

Vierasjoukkue Colorado Avalanche ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Joukkue saapuu Barclays Centeriin viiden ottelun tappioputkessa. Helpolla Colorado ei pääse kahden ottelun minikiertueellaan, sillä joukkue pelaa sunnuntaina B2B -ottelun Boston Bruinsia vastaan TD Gardenissa, minkä jälkeen joukkue palaa takaisin Pepsi Centeriin.

Coloradon tappioputki näkyy todella tasaisessa läntisessä konferenssissa, sillä joukkue on valahtanut pudotuspelipaikan ulkopuolelle. Colorado on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa kymmenes ja Keskisessä divisioonassa kuudes, 53 pisteellä. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan on matkaa vain kaksi pistettä!

Joukkueen sairastuvalta löytyy Mark Barberio (puolustaja) sekä hyökkääjä Vladislav Kamenev. Maalissa aloittanee ykkösmolari Semyon Varlamov (90.50/2.92).

New York Islanders on saalistanut kuudesta peräkkäisestä kotipelistään pisteitä, häviten vain kerran rangaistuslaukauksilla Tampalle. Colorado Avalanche on voittanut vain kerran viimeisestä kymmenestä vieraspelistään, joten Islandersin ennakkosuosikin aseman ymmärtää.

Barry Trotzin suojateilla on viime aikoina ollut ongelmia maalinteon kanssa. Puolustuspelaaminen on edelleen timanttia. Jared Bednarin Colorado Avalanche tarvitsee myös pisteitä idän joukkueilta läntisen konferenssin tasaisuuden takia.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu pelattiin Pepsi Centerissä joulukuussa, missä saarelaiset olivat parempia maalein 1-4.

Colorado ei helpolla päänahkaansa anna Barclays Centerissä, ja kotijoukkueen hyökkäyspelaamisen ongelmat huomioon ottaen, on ottelusta lupa odottaa vähämaalista.

Ottelun näyttää Viaplay

» tilaa viaplay

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika)

2.14
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.03
100% Bonus 100€ asti
2.03
100% Bonus 100€ asti
2.03
100% Bonus 200€ asti
2.02
100% 100€
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.00
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.